Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 444.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Starrk, Akurat na piratach będziesz na plus, bo w starciach z nimi na mały event masz zerowe straty

• Dajcie cynk, kiedy zderzą się ze sobą floty o wartości punktowej ponad 10mld punktów. Będę musiał wtedy załączyć urlop, bo pewnie zalogować się nie będę mógł przez tydzień A już się ludziska pytają kiedy powstanie uni eko x8...

• Wersja 7.x - dyskusja

Das140 - - Porozmawiajmy o OGame

@KissOfTheDragoon, chyba źle zrozumiałeś i od razu piszesz jakieś tam głupoty co do mojej osoby Tylko podkreślam, że ten cały rynek jest jednym wielkim nieporozumieniem. Cytat od KissOfTheDragoon: „zaraz to wylapia i wszelkie transakcje beda przeswietlane bardziej niz kolonoskopia tylka... ” Właśnie z takim zamiarem piszę na forum

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie mam pojęcia Ale śmiesznie by było, gdyby tak opcja byłaby dostępna. Poprosiłbym kumpla żeby zrobił konta na uni, dał na sprzedasz swoją klasę, a potem usunął konto i tak co tydzień xD

• Wersja 7.x - dyskusja

@Poka_Bydlaka, dezaktywowałeś klasę? Bo teraz chyba jest opcja sprzedania/kupienia klasy przez rynek i jestem ciekaw czy masz ją w ekwipunku Rynek -> Własne -> Nowa Oferta -> 2. Chcę sprzedać... -> Przedmiot I w rozwijanej liście można wybrać odpowiedni przedmiot (w tym klasy).

• Wersja 7.x - dyskusja

Rynek jest legalnym narzędziem do pushownia. Już nawet nie będzie pushu zlomowego, tylko będą sprzedawali floty w kawałkach za jakieś grosze

• @KissOfTheDragoon, Dziękuję za odpowiedź Tak jak powiedział @Mirmir. U odkrywcy chodzi głównie o ekpedycje. Żeby móc wysłać ekspa, trzeba nam może 2-3 dni. W tym czasie, owszem, górnik zdobędzie całkiem sporą przewagę, ale później... 1 MT-ek/LM, jak trafi na event ze znajdowaniem floty, to może dać nam od 28k do 40k surowców w postaci floty, a sam MT-ek kosztuje zaledwie 4k. Zatem zwrot jest na poziomie paruset procent. Zważmy, że przy pierwszym poziomie astro możemy wysłać do trzech ekspedycji.…

• Wersja 7.x - dyskusja

No to supcie, że się dogadalismy w tej sprawie, więc w końcu mogę się odniesć do tego: Cytat od KissOfTheDragoon: „ehhh... pitole nie bede sie denerwowac i podawac wam wszystkiego na tacy... myslenie nie boli ” Uważam ten post za nie taktowny i traktujący mnie z góry, co jest bardzo nie miłe z twojej strony. Moje pytanie było tylko wyrazem zdumienia, ponieważ odkrywca daje naprawdę duże zyski na początku uniwersum w stosunku do wartosci konta.

• Wersja 7.x - dyskusja

@Starrk, nie no, czekaj. Tym "bynajmniej" zostało podkeslone, że na pewno na początku gry, ta klasa jest nie przydatna.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od KissOfTheDragoon: „odkrywca jest obecnie najbardziej poszkodowany ale olac juz to bo to malo przydatna klasa mi sie wydaje a bynajmniej na poczatku gry ” Niby jak górnik ma być lepszy na początku gry od odkrywcy?

• Już na nowym serwerze ludzie mają po 4 planety, a ja nawet ni kropelki deuteru nie wydobyłem

• Wersja 7.x - dyskusja

@Czarna Owca gorsza jest możliwosć sprzedania 1Mln metalu za 1.1Mn deuteru

• Wersja 7.x - dyskusja

@KissOfTheDragoon, Ludzie kupują masowo dex, bo potem wymieniają z zyskiem u handlarza

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ciap: „Na jednym koncie miałam 16 darmowych przenosin przy 12 planetach. Niedawno skończył mi się hosting. Sporo ludzi krzyczy czemu nie wydam 100 zł na serwer na rok przecież to nic. Za 100 zł przeniesiesz 7 planet. ” Ale to, że ty masz darmowe przenosiny, nie oznacza, że wszyscy je mają, więc tak jak @wampek napisał, trzeba rozważyć co można zrobić z zaoszczędzoną antymaterią. Dam przykład: Można całkowicie skrócić czas badania plazmy/astro. Co do plazmy, to łatwo policzyć ile dostani…

• Wersja 7.x - dyskusja

Skoro już jest taka burza, to i ja cos od siebie dodam Jak myslicie, czy opłaca się brać klasę Collector-a przy złomie z obrony? Zadaje takie pytanie, bo nawet teraz, jak ktos się uprze to wyjdzie na plusie z ataku na pustą planetę z obroną

• @dexPL A może ktos przyjdzie do nas i oni będą musieli zmienić klasę?

• Zibal pozdrawia ze złomem z obrony

• @Art Nowe uniwersum wychodzi 11.11, więc aktualizacja gry też wtedy będzie?

• Cytat od f4ust: „Możesz podesłać link do tej "oficjalnej" apki? ” W jakim sensie "linka"? Aplikacja jest dostępna w AppStore czy jakoś tak.

• Ogame posiada oficjalną apke, ale tylko na iOS