Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zysk powala na kolana Stocznie pewnie zapchane na wiele dni. Obroncy SZO
-
widać Panowie, że lubicie pozycje 69 Aaa i zysk wymiata.
-
Cytat od kgb sputnik: „Gratulacje 3 X, kolejne karty historii ogame zostały zapisane. Gruby sam będzie wiedział co dla niego najlepsze. ” Myślę, że kupi kolejne konto i bedzie dążył po przez inne konta do bycia namber łan Bedzie kupował anty i to pozwoli mu na "wystrzał" w górę z przyklaskiem administracji gry A później zaś mega ST i 2miliony
-
pewność siebie w tej grze zabija Gruby dążył aby być top1 we flocie. Był 2 dni. Myślał że ta flota, którą posiadał to święty gral który da mu nieśmiertelność. Czuł się jak KRÓL, a jago poddani (czyt. Lizusy) oddawali mu chołd (czyt. Surowce). Teraz pozostał tylko nick FatBoy, który jedni będą kojarzyć z najwiekszym puszerem tej gry, a inni z najwiekszym BUM tej gry. I tak o to cyferki przerodziły się w legende.
-
no i pięknie Ciekawe jaką minę miał jak zobaczył raport buhahaha To tylko cyferki, ale dużo ludzi przyklejało sie do Grubasa i cwaniakowało na forum bo go znali. Ciekaw jestem ilu dalej bedzie fafkować Graty ekipie jeszcze raz !!!!
-
Cytat od john malkowitz007: „@ Wojownik Kajaczenko Napisales trafilem puszkonto fatala, przynajmniej tak mi pisal john w ostatniej wymianie wiaodmosci, ze kaptur to konto fatala :P. surka pewnie byla dla niego przygotowana. Jestes podlym klamca Nigdy ze mna nie rozmawiales na ten temat Nikomu nigdy nie pisalem ze Kaptur to pushowka Fatala Obraziles mnie Zadam odwolania tego i przeproszenia Obroncy BSZO ” bo @Wojownik Kajaczenko to zwykły kłamca Powinni go zablokować na forum za te oszczerstwa
-
@Wojownik Kajaczenko sam zadaje pytania i sam na nie odpowiada. I tylko on wie jak jest, że białe jest czarne, a czarne jest białe
-
skwituje to tylko emotikonem Tyle mego