Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
FatalError [WPower] vs. Gruby na Perma [KOMORNIC] ~ 648.66% Dex zawsze w cenie, szkoda że S&D już się zakończyło bo jakiś procent dla drużyny by wpadł Dnia 22-11-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [WPower] ________________________________________________ Krążownik 11.111 _________________________________________ Obrońca Gruby na Perma [KOMORNIC] ________________________________________________ Duży transporter 11.765 Recykler 999 Sonda szpiegowska 5.000 _____________…
-
znalazłem taki zapis cyt: " WAŻNE: Zastrzegamy sobie prawo niezaliczenia dowolnego RW/Niszczenia, zwłaszcza takich, które stały się bezpośrednią przyczyną bana w grze" To rozumiem, że jak ktoś wyłapał bana w trakcie s&d to jedyna "kara" dla gracza to tylko niezaliczenie RW , a ja bym chciał aby taka osoba automatycznie została wykluczona z projeltu s&d
-
Cytat od KKS: „Przed rozpoczęcie S&D wnioskowałem o próg 1000% był płacz że słabsi gracze się nie wykażą to pokażcie jak się wykazali na 250% ? Zatkao kakao nawet sobie na 250% nie poradził biorąc takich "inwalidów ogame" do następnej Edycji trzeba bd progi do 50% obniżać bo nawet Ciapka bez floty więcej zrobiła niż ten płaczek ” ja nie płaczę Ja się śmieje z tego w jak prosty i łatwy sposób można oszukiwać
-
Nie obstawiam za żadną ze stron, ale wypada pogratulować bo czytając posty i zażartą walkę pomiędzy stronami starcie śmiem twierdzić, iż uczestniczy w nim największy gracz łamiący regulamin jest CZYSTE Fajnie jest widzieć Czyste starcia !!!!!!!!!!!!!!!! atakującym zapchania stoczni, a obrońcy choć już jest na Urlopie SZO
-
Cytat od ciap: „Cytat od Zatkao_Kakao: „Zespół w którym gram okazał się jednak mało aktywny. ” Czyżbyś liczył za nagrodę drużynową? ” nie no co Ty nie liczyłem na nagrodę drużynową co to za nagroda ?? Lepszą nagrodą jest spuszowanie się na parę miliardów surowców dostanie bana na tydzień i granie dalej
-
Cytat od zygunia: „Cytat od Zatkao_Kakao: „kiedy ten cyrk się kończy ?? ” To po co sie w ogole zapisales do tego cyrku, skoro nawet nie wiesz do kiedy trwa s&d ??? Moze nawet nie wiesz z kim jestes w druzynie albo nie wiesz ze cie w ogole do jakiejs przydzielili ” z kim to wiem zapisałem się po to aby zmobilizować się to gry. Zespół w którym gram okazał się jednak mało aktywny. Od tyle Patrząc na to co się dzieje w ogóle w s&d tj. ban na banie, wiem że do następnej edycji się nie zapisze. W ogól…