Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od john malkowitz007: „Nie robie ST bo mnie na to nie stac Na gre nie wydalem jeszcze ani grosza , nie liczac oplat za internet od kiepskiego operatora , by bylo taniej Skilla nie mam , a wlasciwie to lama jestem , ktora niewiele wie ale troche umie grac Od czasu do czasu zrobie Mini ST Na razie to mi wystarcza Pozdrawiam Ps Na zaczepki i zlosliwe uwagi nie bede kazdemu z osobna odpowiadal ” Stac Cie na ST tylko nie wykorzystujesz w pelni potencjalu swojej floty bo …
-
Cytat od roboGoW: „Dawno Cię tu nie było Kromak Szkoda, że nie zezłomowałeś też tirów tylko same gs ale i tak na waciki będzie Czekam na kolejne starcia skoro " centrum dowodzenia " stoi gotowe Obrońcy odbudowy ! ” chyba na transy jeszcze nie był czas bo za mało nazbierane a stały na sąsiednim moonie skana mam Patrząc na układ na 4 gali z graczem Mixter to i statusy też byście mieli
-
Pozdro dla sojuszu i znajomych lubię strzelić sobie nie raz PIWKO FatalError [ANGELS] vs. RrraFiii [Piwko] ~ 1780.67% Dnia 06-02-2019 15:44:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca RrraFiii [Piwko] ________________________________________________ Duży transporter 31.463 Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 291 Recykler 47 Bombowiec 47 Niszcz…
-
Cytat od Calipso: „Gratuluje kajak, no tutaj to bez wsparcia bys nie dal rady, no ale jesli dzielicie zysk 50/50 to wyszedles na tym calkiem dobrze . Obroncy Szo. Fatalerrorem sie nie przejmujcie. To jakis straszny frustrat Ogejmowy (a moze i zyciowy). ” Gratuluje Kajaczkowi takiego zysku !!!! @Calipso kimkolwiek jesteś chciałem powiedzieć Tobie, że nie jestem flustratem tylko fanem KAJAKA !!!!! i uwielbiam go mam nadziej, że to czyta !!! Jeszcze raz Graty Kajaczku !!!! p.s. czytałem w literatur…
-
Graty wlotu Nie mniej jednak ta gra utwierdza mnie w przekonaniu, że gra tutaj 100 osób, a cała reszta to puskonta i multikonta i nie wiem co jeszcze. Przykre to, ale prawdziwe. Im ktoś większy "kozak" to ma lepiej w grze. I ta kłótnia, że konto PN trafił ktoś z Miśków (a konto defacto z sojuszu ALF ) jakaś masakra !!!! Odwieczna wojna plemienna. Ale dlaczego nikt nie mówi o tym co ważne !!!!!!! ŻE KAŻDY SIĘ PUSCHUJE !!!!!! PRZECIEŻ TO JAKAŚ PARANOJA!!!!!! to już nie wiadomo co jest prawdziwym S…
-
Dla NIEGO !!!! i widzę że następny [ciach]się pojawił Valki !!!! dla Ciebie też !!!! widzę, że minusujesz moje posty może napisz kim jesteś przedstaw się pokaż swoje zdjęcie jak Kajaczek czuje, że jesteś podobny do niego A więc to dla Was Chłopaki FatalError [ANGELS] vs. Virusek [TRV] ~ 1851.64% Dnia 04-02-2019 12:43:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 206.427 Okręt wojenny 18.583 Pancernik 6.666 ______…
-
Cytat od Wisior: „Jakbyś trochę znał ogame, loty, ataki i te sprawy to byś wiedział, że żeby się przebić przed dużą powłokę ochronną to musisz mieć co najmniej krążownika (albo techy wyższe od obrońcy o 14-15 poziomów o ile pamietam). Ale co ja się tam znam Ty jesteś królem miniST Pozdrawiam Wisior ” ja się własnie nie znam nie interesują mnie takie szczegóły latam i niszcze bo jestem miszcz
-
DLA NIEGO !!!! MOJEGO ULUBIONEGO I POCIESZNEGO !!!! ON WIE O KIM MÓWIĘ I DLA JEGO kręcących pedałami kolegów niech im droga będzie mniej kręta, a każda górka była mniej uciążliwa !!!! niech zwiedzają na rowerach cały świat od Krymu po Las Vegas i Las Palmas !!! P.S trashSim pokazywał że się przebije :D:D ale deczko mnie okłamał FatalError [ANGELS] vs. Sir Grzegorz [Explorer] ~ 611.41% Dnia 04-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ____________________________…
-
Dla NIEGO i JEGO GANGU !!!! On Wie o Kogo chodzi i te Twoje zdjęcie.. FatalError [ANGELS] vs. ROKITAu4 ~ 453.29% Dnia 03-02-2019 17:05:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 22.222 Pancernik 1.111 _________________________________________ Obrońca ROKITAu4 ________________________________________________ Duży transporter 4.550 Satelita słoneczny 8.911 Gwiazda Śmierci 3 Wyrzutnia rakiet 45 Lekkie działo lase…
-
Dla mojego Kajaczka !!!!!!! FatalError [ANGELS] vs. VeXuS [Z W] ~ 546.71% Dnia 02-02-2019 18:15:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca VeXuS [Z W] ________________________________________________ Mały transporter 3.411 Duży transporter 560 Lekki myśliwiec 5.242 Ciężki myśliwiec 11 Krążownik 909 Okręt wojenny 905 Recykler 537 Sonda szpiegowska 131 Nisz…
-
graty Kajaczku Uwielbiam Twoje zdjecie "Aby zrobić dobre ST, trzeba mieć skilla i/lub klasę" Kurcze na szybkiego przeczytałem, że trzeba mieć kasę co w tej grze by sie zgadzało hihi Lataj dalej kajaczku ze swoim gangiem oby kuracja przyniosła spodziewane efekty. Tulę Cię najmocniej na świecie pocieszny jesteś strasznie Obrońcy Szo
-
Cytat od Wisior: „@Chyba_TY Ty to chyba nie wiesz czemu mamy z Ciebie i z @john malkowitz007 taką polewkę dotyczącą tych miniST ? Mogę Ci wytłumaczyć jak bardzo chcesz Czy Ty sugerujesz, że wszystkie raporty z dziale ST są przez to, że ktoś komuś coś wystawił po znajomościach ? To co Ty z Johnym robicie tam po prawej stronie (Solo niestety wyłącznie po prawej stronie ) Pozdrawiam Wisior ” Wiosiorku Ty też jesteś w tym gangu ??? ja niczego nie sugeruje to tylko Twoje domysły, Twoje postrzeganie ś…