Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
str nr 5 tematu w ktorym jedni coraz bardziej "kochają " drugich Tak czy siak jes ST jest zabawa i o to chodzi !!!! Już przestańcie obrzucać sie błotem.
-
Ładne starcie co tu dużo mówić Graty a obrońcy odbudowy !! Ta gra wywołuje tyle emocji pod każdym ST wylew żali, problemów osobistych, interpretacji własnych, problemów życia codziennego itp. ludzie to tylko gra !! każdy sposób aby rozwalić czyjeś zabawki jest dobry !!!! Jedni kampią, inni obserwują z lewych kont, jeszcze inni grają Ufsem ściągają Urlop i rosną po parę milionów punktów !!! Jeszcze inni z eko mniejszym niż ja rosną we flocie tyfodniowo po 3-4 miliony pkt ( nie prezentując ani jed…
-
Z cyklu stało i nie stoi Pozdrawiam byłych sojuszników, buddy, oraz znajomych Kolorowanka Dnia 22-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError ________________________________________________ Krążownik 200.000 Okręt wojenny 18.639 Niszczyciel 31.986 Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Virusek [TRV] ________________________________________________ Mały transporter 43 Duży transporter 66.651 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec…
-
Cześć Wiem, że jestem mało istotnym graczem, gdyż w temacie tym wpisują się tylko Ci WIELCY, ale co tam Powiem tak. Swojego czasu chciałem się przyjąć do pewnego sojuszu. Złożyłem podanie i w mig dostałem odpowiedź treści cyt: "niestety, my do sojuszu nie bierzemy nikogo jeśli nie jest znajomym bardzo dobrym a najlepiej z reala ". Myślę, że ten cytat daje odpowiedź na wiele pytań, które pojawiają się w tym wątku. Ktoś pisał, że to gra strategiczna i każdy fortel, który nie łamie regulaminu jest …
-
FatalError vs. hilario [EKO] ~ 375.42% Dnia 19-03-2019 18:14:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca hilario [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 3.500 Satelita słoneczny 1.140 Wyrzutnia rakiet 100.257 Lekkie działo laserowe 666 Ciężkie działo laserowe 69 Działo jonowe 215 Wyrzutnia plazmy 972 ____________…
-
Cytat od Wisior: „W poście który poleciał (a jednak się da) wytłumaczyłem, czemu nasze się lepiej trzymają forum niż Wasze posty Co do zawrócenia - tym się różnimy My latamy i jak trzeba to zawracamy. Ty nie latasz to nie wiesz co to znaczy zawracać Pozdrawiam Wisior ” ja latam i też zawracam niestety
-
FatalError [ANGELS] vs. Procurator Nova ~ 720% Dnia 10-03-2019 20:11:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 8.888 _________________________________________ Obrońca Procurator Nova ________________________________________________ Duży transporter 15.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 8.888 ( -0 ) _…
-
Ładnie Wam to wyszło. Gęsi spadło jak na polowaniu u Szyszki Faktycznie coś nie pykło Miśkom. Bo transfer do Miśków nie dawno sfinalizowany, a kolega już na PZecie wylądował. Oj chyba nie tak miało być. @FILU zadowolony nie będzie i może zerwać kontrakt Kurde jak w piłce nożnej hehehe Nie mniej fajne STarcie Obrońcy Szo