Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty Pokażcie teraz coś co bedziemy pamiętać na lata Waszą flotą można by zamknąć jape nie jednemu puszerowi
-
Trochę naciągane, ale mieści się w progu to wklejam Pozdrawiam sojusz i znajomych i oczywiście moje grono fanów @schweppes65, @Bladas i wielu wielu innych forumowych troli są lepsi odemnie Zysk taki sobie i doliczając wystrzelonych z 4k RM obawiam się, że jestem na minusie Ale jak wspominałem w niejednym poście to tylko zabawa więc się pobawiłem EDIT: Atak na fali widziała @zygunia, dała cynka @KKS, którego mam obok w układzie. I @KKS podniósł na powrót całą swoją flotę czyli 11 mln LM, 1 mln pa…
-
[ciach] FatalError [ANGELS] vs. Geologist Ara ~ 2014.65% Dnia 15-06-2019 15:27:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.200.000 Krążownik 100.000 Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca Geologist Ara ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 5.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.000…
-
@Bladas nie dodawaj sobie. Ja i @john malkowitz007 Cie rakietowaliśmy. Więc nie kłam że z kilku kont, tylko z dwóch I wiemy, że byłeś na koncie, przecież pisałeś mi jakieś żale na PW. I nie zaśmiecaj sobie swojego RW Jesteś super gracz i niech tak pozostanie, bynajmniej na chwile obecną.
-
Wypada pogratulować, gdyż trafienie Komornica nie jest takie łatwe. Przy okazji dzięki za pezety. Puchnij Bladas będzie większy procent z Ciebie
-
Cytat od Bladas: „Cytat od Zatkao_Kakao: „Ja zadałbym inne pytanie: " dlaczego niektórzy wystawiają starcia na swoich multi" to dopiero żenada. ” No wlasnie Johny zwany "Satelitka" ten to dopiero lata po Swoich multi I to jest wlasnie zenada ” @Bladas to inaczej właśnie jest. Mianowicie @john malkowitz007 lata po czyjś multi i niektórzy z tego powodu mają ból końcówki układu pokarmowego