Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 449.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
koleżka mi napisał na PW cyt; "Geologist Ara12.07.2019 Pocałuj mnie w ..." więc postanowiłem go ukarać jeszcze raz FatalError [JUDE] vs. Geologist Ara ~ 1896.06% Dnia 12-07-2019 20:25:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [JUDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.000.000 Krążownik 200.000 Bombowiec 20.000 Niszczyciel 30.000 _________________________________________ Obrońca Geologist Ara ________________________________________________ Mały …
-
FatalError [JUDE] vs. Geologist Ara ~ 930.06% Dnia 12-07-2019 09:23:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [JUDE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.500.000 Krążownik 99.572 Bombowiec 19.943 Niszczyciel 10.000 _________________________________________ Obrońca Geologist Ara ________________________________________________ Mały transporter 30 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 3.000 Ciężki myśliwiec 3.000 Krążownik 920 Okręt wojenny 302 Recyk…
-
Witam Poranek był owocny, coś udało się trafić. Plan stworzenia lotki zakończony sukcesem czego efekt poniżej. Pozdrawiam moje budy mam tam, aż jednego gracza Do zobaczenia. Poluje jeszcze na paru więc może się uda i oby drapieżnik nie stał się zwierzyną tego życzę sobie i Wam. Bawimy się dalej aaaaa i najważniejsze nie leciałem po zysk, żeby było jasne to dla zabawy tylko bo tak traktuję tą grę KOLOROWANKA P.S. Rozprułem kolegę jeszcze. RW w dziale stworzonym dla @john malkowitz007, ale coś Jas…
-
Oj PN będzie nie pocieszony.... A może już im nie potrzebna była ta puszówka ??? Kto wie @dorsz mi pisał takie o to wiadomości cyt: "Fatal, wiadomość od gracza ACL, którego najwidoczniej się boisz, bo go zablokowałeś. Kolega prosi, abyś pogratulował johnowi makłowiczowi w jego imieniu ustrzelenia hat-tricka. 3 ST w ciągu 2 dni, klasa" Bawcie się !!!!! Tylko aby siebie nawzajem nie zezłomować
-
FatalError [ANGELS] vs. D D M4rcinSZ_PL [Nomad] ~ 633.6% Dnia 25-06-2019 19:37:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 7.777 _________________________________________ Obrońca D D M4rcinSZ_PL [Nomad] ________________________________________________ Duży transporter 13.200 _________________________________________ Po bitwie... Agresor FatalError [ANGELS] ________________________________________________ Krążow…