Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 60.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @KotPali Jak napisałem- piszę o większości uni, bo czytam i obserwuję nie tylko tu, gdzie gram, nie oceniam wszystkich topowiczów a tych, którzy faktycznie tak działają, przykłady z Dorado na przykład- chyba wiesz, o kim pisze, użycie GSówek podczas wojny nie powinno być dopuszczone, używanie jednak ich jest dopuszczalne- czy powinno być- moim zdaniem nie, ale to moje skromne zdanie. W dodatku- piszesz o top 10, czy masz pewność tą samą co do top 100 choćby? 20% oszustów stanowi zdecydowanie za …

• Witam. Jestem Ave. Wielu mnie zna, acz nie wielu głębiej, ci, którzy mnie znają, wiedzą, jakim typem gracza jestem. Do opisania mam sprawy, które dotykają każdego uczciwego gracza ogame. Nie chodzi jedynie o universum Europa, ale ze względu na to, że tam właśnie grałem, wstawiam w DiD Europa. Otóż, pozwolę sobie zacytować słowa pewnego gracza na wstępie. "Nigdy nie osiągniesz poziomu MNS". Racja, pod wieloma względami im nie dorównam, a poniżej wyjaśnię, dlaczego. Zaczęło się wszystko od obraźli…

• Ponownie ja, chyba przestanę wklejać, jeśli tylko ja mam podtrzymywać temat Fs na transportuj z moona na planetę w tym samym us, dziękuję temu, który dał cynk Pozdrawiam sojusz i buddy Do rzeczy: Ave [CKM] vs. Rutragon [Emeryci] ~ 557.74% Dnia 02-01-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ave [CKM] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Rutragon [Emeryci] ________________________…

• no to znów ja, może w końcu ktoś odważny by się znalazł, a nie, że sam tu wpisuję się następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ave [CKM] ________________________________________________ Mały transporter 500 Lekki myśliwiec 17.580 Pancernik 20 _________________________________________ Obrońca sysiu151 ________________________________________________ Duży transporter 199 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 67 Okręt wojenny 183 Recykler 50 Sonda szpiegowska 16 Satelita słoneczny 187 Pancernik 9 Wyr…

• spytałem jedynie @unavit , jak na razie z rw można troszkę wywnioskować po prostu, bez obrazy dla nikogo, jaki sens ma wojna, gdy- mimo wszystko- zmuszeni jesteście rozbijać flotę o naszych, by zrobić wymagany do wojny %?

• @unavit opuścił sojusz, a był osobą, która w zasadzie założyła temat. Czy wojna dalej jest wobec tego aktualna? @wakat

• No to znowu ja- nie wiem, czemu ludzie nie chcą utrzymać tematu żywego- obrońca koniec końców pogratulował, choć bez obelg się oczywiście nie odbyło, szkoda, ale mimo wszystko SzO życzę Dnia 30-12-2018 01:56:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ave [CKM] ________________________________________________ Pancernik 455 _________________________________________ Obrońca AndrzejSmietana [ABSO] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.821 Lekk…

• Dnia 28-12-2018 19:17:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ave [CKM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 21.000 Pancernik 20 _________________________________________ Obrońca Wrzos z kosmosu [KRW] ________________________________________________ Duży transporter 38 Lekki myśliwiec 6 Okręt wojenny 6 Sonda szpiegowska 2 Bombowiec 17 Satelita słoneczny 59 Niszczyciel 123 Wyrzutnia rakiet 1.303 Lekkie działo laserowe 368 Ciężkie działo laserowe 303 Działo …

• unavit [MNS] vs. Constable Hydra [CKM] ~ 1237.24% Dnia 25-12-2018 21:49:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [MNS] ________________________________________________ Krążownik 3.000 _________________________________________ Obrońca Constable Hydra [CKM] ________________________________________________ Mały transporter 2.052 Duży transporter 1.442 Lekki myśliwiec 18.013 Ciężki myśliwiec 56 Sonda szpiegowska 442 Niszczyciel 100 Pancernik 400 _____________________________________…

• @wakat zamknij temat, jako że oddaliśmy walkowera

• Cytat od unavit: „Cytat od Ave: „otóż wy se możecie widzieć, podwójnie nawet. A spokojnie, panie @wierzba37, wakat powinien tym razem właściwą decyzję podjąć EDIT: Sprostowanie, ja wojny się nie boję, mam dużo czasu, natomiast nie biorę pod uwagę jedynie siebie, a zdanie innych, a ze względu na święta, nie życzą sobie wojny, zapraszam do wypowiedzenia wojny równym sobie ” To nie jest koncert życzeńCo Yodeu dostał gonga i nagle zmieniłeś sie w potulnego baranka? otóż nie, zasłużyłes sobie wyzwisk…

• otóż wy se możecie widzieć, podwójnie nawet. A spokojnie, panie @wierzba37, wakat powinien tym razem właściwą decyzję podjąć EDIT: Sprostowanie, ja wojny się nie boję, mam dużo czasu, natomiast nie biorę pod uwagę jedynie siebie, a zdanie innych, a ze względu na święta, nie życzą sobie wojny, zapraszam do wypowiedzenia wojny równym sobie

• @wierzba37możemy oddać walkowerem, co jest dopuszczalne, jako, że nie widzimy sensu w tejże wojnie- proste

• Odrzucamy, ze względu na święta i na brak czasu Twoich graczy, nie chcemy kolejnych urlopów, z waszej strony, oraz cwaniaczkowatości osoby, która nie zasługuje na choćby odrobinę szacunku/kszty uwagi. Tobie na święta akurat życzę tego, byś zrozumiał, czym jest to, co reprezentujesz, bo reprezentujesz styl tak niski, że nie chce mi się o tym pisać. Żegnam, panie vibovit @wakattemat do zamknięcia

• Nie odpowiadałem dotychczas na żaden STek. Raczej już nie przeczytasz w grze, Yodeu, lecz dziękuję za czas, który spędziliśmy i za ten 1, szczególny lot, wiesz, który, szkoda, że wyszło jak wyszło. Życzę Ci spokoju i radości, gdziekolwiek nie pójdziesz, będzie mi Ciebie brakować, nie ulega to wątpliwości. Być człowiekiem to najwięcej, co może być, pomimo spadających i przyrastających obrazków, takim pozostałeś i tutaj właśnie należą się ogromne gratulacje, bo to ważniejsze od jakichkolwiek obraz…

• @Pan S o dziwo obie sytuacje na korzyść emenemsów

• jest to oczywiste pomniejszenie zysku atakującego z danego starcia, innymi słowy jest to niesprawiedliwe. Powinienem powiększyć straty równomiernie, mój błąd, jednakże nie zmienia to faktu, iż decyzja przydzielenia całości złomu leżącego przed starciem, w momencie, gdy recyklery wlatywały po starciu, do atakującego jest oczywistym powiększeniem strat atakującego. Co za tym idzie, jest to paradoksalnie stronnicze zachowanie. Przeczytaj raz jeszcze, co napisałem, ponieważ w zasadzie powiększyłem, …

• napiszę raz jeszcze, łącznie z wyliczaniem, skoro Wakat zdecydował się to usunąć (HMMMM...) 1. 10 fal gęsin po 1- powstało 72 mln pola zniszczeń, 2. Doszło do starcia 3. Straty agresora (Yodeu): 412.799.000 4. straty obrońcy (Vibovit): 899.411.000 5. złom zebrany przez agresora (Yodeu): 320 mln 6. złom zebrany przez obrońcę (Vibovit): 760 mln Po odjęciu pz z gwiazd śmierci: Ad.5 320 mln-36mln = 284 mln Ad. 6. 759.678.400- 36 mln= 723.678.400 Łączne straty agresora wobec tego (logika) 412.799.000…

• @wakat owszem, gdyby złom został zebrany przed rw. Ale co w przypadku, gdy jest on w trakcie? podałem, co się zdarzyło, Ty to wyczyściłeś, dlaczego? Wyliczyłem również w sposób logiczny bilans strat, odejmując od obu stron po równo zbiór pz z 10 gęsin, powiększsając równomiernie po 36 mln straty obu stron, w ten sposób złom zebrany po starciu a wynikający z zdarzeń wcześniejszych, nie jest wliczany w starcie

• jest to ABSOLUTNIE KOMICZNE. Innymi słowy, jakby przed KAŻDORAZOWYM atakiem obrońca robił pz na rozmiar, mniej więcej, który by powstał wobec utraty floty, zebrany przez atakującego złom byłby z sond, a starcie, mimo 100% sukcesu agresora, do wojny zaliczałoby się na + dla obrońcy? Ktoś tu jest bardzo nie poważny