Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/djIdZC6Fitk
-
1. youtu.be/PtOb57oY4Sk youtu.be/cf3lgs_fFnM
-
youtu.be/KP0ZDQarM-g youtu.be/F2L7RaeRZIk
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od john malkowitz007: „@ ProSkaner Tak byly ciekawe pomysly miedzy innymi : zwiekszenia ilosci AM za relokacje na ta pozycje Gratuluje ” Zwiekszenie ilosci AM za relokacje niewiele pomoze. Mi osobiscie bez roznicy czy wydam 200 czy 300k anty na przenosiny. Nawet jakbym mial przeniesc planete to i tak przeniose chocby za 1kk anty ” masz rację. Jedyne co to zmieni to grubość portfela u Niemca, a jako Polak to jakoś mi się to nie uśmiecha. Ps: nie jestem faszystą, nazi…
-
You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
^Turysta^ - - Starcia U68
Postgraty podstawki %jak i zysk milusi. Choć szkoda że nie większy ^^. Czytając nie dawno inne starcie na librze, ludzie pisali że za lagowanie sondami są bany, ciekawe... Wam przetopu i oby passa trwała jak najdłużej. Agresorowi hmm szo bo pokazal klasę we wpisie.
-
youtu.be/AKsHp2vStmw
-
jeśli się nie mylę to ja dałem konto panciorkowi . A teraz to czytając nie wiem czy dobrze zrobiłem.
-
Cytat od Winter: „Proponuje stworzyć statek który kasuje wszystkie inne i kosztuje połowe tego co stare tak żeby wszyscy gracze z mocnymi flotami mogli je tylko zezłomować u handlarza bo przestaną cokolwiek znaczyć . No nie żałuj przecież nie będziesz zachowywał sie jak Polak . Bo fakt tego że ktoś wysłał 150 kolonizatorów , zrobił terra na 12 , nie miał wtedy wydobycia dexu prawie wcale , musiał wydać na to pieniądze , robić energetyczną lub musiał pilnowac potężnych ilości satek nic nie znaczy…
-
A ja się cieszę ^^. Bo taka opcja powinna być od początku relokacji. Co do odszkodowań...Haha jesteście doświadczonymi graczami dorosłymi facetami, a słyszę lament... smiech mnie ogarnia i zdziwienie. Jaka rekompensata? Za co? Kto wam kazał relokowac planety wtedy A nie teraz?. Czy nie zdobyliscie dzięki relokacjom przewagi nad pozostałymi graczami, którzy z tego nie skorzystali? I wreszcie czemu teraz relokacja ma być 2x droższa? Bo ? Ponieważ? Bo nie zrozumiem!! Kto kazał frankowiczom brak kre…
-
Cytat od ciap: „ Technologia plazmowa: 20 Danek [UNITED] 20 Dagusia [PZT] Miałam wcześniej badanie plazmę 20. Koszt: 3.67M ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=100283 Danek miał taki skok między: * 2018-08-01 * 40.134.542 * 2018-09-01 * 43.804.558 ciapka.pl/index.php?pd=gracz&k=pl&s=68&j=pl&id=164727 Mój skok: * 2018-04-01 * 83.554.631 * 2018-05-01 * 87.224.647 Danek gra w COMA ” Liczy się data zgłoszenia A nie kto 1 miał, takie zasady przynajmniej były Cytat od f4ust: „Wiadomość zbior…
-
Cytat od Leonidas: „Ehh Nie chce mi się Zwyczajnie mi się nie chce W każdym razie cieszy mnie fakt że jak ktoś bana nie ma to gra w 100% uczciwie. Potężna podpórka dla ARO Buźka mordeczki ” Leo, na 100% znajdziesz na Uni ludzi którzy nigdy się nie pushowali, bo nie każdemu jeszcze liczby przycmily umysł. Cytat od Calipso: „ Ps.: Leonidas, ty jestes z uni1 (ja nie), to powinienes lepiej wiedziec, ze osoby ktore probowaly, czy zaczely grac nieuczciwie, byly z PN usuwane i takich tez tam nie przyjm…
-
Cytat od xLORD SITHx: „Jeszcze trochę trzeba "podsmażyć" tematy i wykrystalizuje się grono prz ciap Graty dla agresora, super starcie! Oby więcej! ” tak dla jasności cię zgłosiłem żebyś wiedział że to ja . Nie będę używał tego słowa ale to nie to A szacunek na który trzeba sobie zasłużyć ale wam do tego daleko i chyba nie wiecie co to. A wyjaśniał wam nie będę bo szkoda mi na was więcej czasu marnować. Cytat od Uziel: „Jak potwierdzisz swoją tezę ,że często się odnoszę do awatarów to likwiduję t…
-
Cytat od Uziel: „Już drugi raz nieudolnie bronisz @ciapMyślisz ,że jest tak słaba że nie potrafi odpowiedzieć na posta gdzie o niej mówią.? No przecież da radę.. Nie potrafisz nawet prawidłowo zinterpretować posta kolegi @-hetevox- Piszesz chyba z szablonu i kopiuj-wklej często używasz. Adwokat na miarę swojego avatara. Gratulacje dla nowego gracza w naszym sojuszu, początek masz bardzo dobry. Czekamy na więcej. ” A tu nie potrafisz sformułować zdania i często odnosisz się do awatarów,co nie mas…
-
Cytat od Bigot: „ Top 1 się zapłacze ” Cytat od -hetevox-: „Ciekawe gdzie te surowce miały trafić... ” graty dla agresora, miło wiedzieć że jeszcze kogoś ciągnie to tych cyferek, ale mam też nadzieję że dorósł bardziej niż panowie wyżej,bo to dziecinada... To że ktoś ma dużo dexu to znaczy że zbiera to dla ciap? Buhaha A może ma swoje plany np astro? Wkleja za kolegę i na starcie rozpetuje gownoburze ... A drugi nie lepszy. Obrońcy oczywiście szo, kiedyś ubierasz
-
Mili [3 X] & Graf [MISIE] & Duchowny [3 X] & ARO [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs. Pennywise [EKO] ~ 139560.54%
PostCytat od Calipso: „I widzisz, wlasnie obraziles ARO , ktory to chcial isc do PN i prosil szefa Poziomke o przyjecie, ale ze kupuje i topi floty i buduje tak flote, nie mial wstepu do sojuszu, wiec poszedl do 3X i no problem, z nimi lata ... Napisz cos jeszcze . A co do mozliwosci hamera w grze, to pokaz jakies ST, bo hamer pokazuje ich calkiem sporo . Mili odbudowy ” milcz i wstydu oszczędź... Kiedy PN przyszło na uni 68 ? A kiedy Aro był w x...? To starć się odniosę tyle że hamer może buty czyś…
-
Mili [3 X] & Graf [MISIE] & Duchowny [3 X] & ARO [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] vs. Pennywise [EKO] ~ 139560.54%
PostCytat od 69DemoN69: „Cytat od -hamer-: „ARO nie cwaniakuj nie cwaniakuj ,i dla ciebie znajdzie się miejsce u mnie w stoczni ” Chyba na ARO jednak byś nie poleciał tymi ochłapami na holu A solo sam wiesz co możesz zrobić Graty chłopaki jeszcze raz ciekawe wywody tu powstają na forum ” hehe no. Hamer z tą swoją flotą to o recki Aro bys się rozbił Graty dla Agresorow, macie co topić i jest jeszcze na co latać także Mili na bank się odbuduje. Oby chęci nie brakło! Myślałem że calipso jest wodzirejem…