Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
PostCytat od andy2007: „Cytat od ^BrzydaI^: „kto z komorników tym razem? Szamanowi nie usunęli konta na forum. ” jeden pieron ważne że jednego 'pushera' mniej w grze współczuję tylko jego 'byłym' sojusznikom z wymarłego Pac-Man'a kto następny bana dostanie zakłady obstawmy ” Cytat od ^BrzydaI^: „ja nie. Bo żeby nie widziec że ktoś ma dobre za dobre przyrosty to trzeba być ślepym albo nie chcieć widzieć. Mieli co chcieli. 1910 ” kto wie jaki Nick ma teraz 1910 ?? Bo nie widzę to statach A może to zna…
-
mysza jak żeś znalazł ten hit youtu.be/85Ur_SJU1Qg youtu.be/sKr18aPxldQ youtu.be/48s5ldg1k7s youtu.be/cKc9TA1WscM Wklejalem linka do piosenki A widzę powstał teledysk youtu.be/ajfY1-7sH7I
-
youtu.be/Uyun1OpjOBs youtu.be/x4b7Crl_cbY youtu.be/Dm0y-xWnnRE
-
Cytat od Danek: „Czy tym razem już perm? ” wątpię. Myślę że niestety wróci szybciej niż myślimy . Daniel nie masz szans z grubym bo jemu farm szuka cały sojusz. On tylko sle ataki. Bo wiadome że można latać na pushowki ale nie 140-200 razy w ciągu miesiąca. A żeby mieć za co latać i żeby flota chociaż została na 0 musi się czasem spushowac jak teraz.
-
youtu.be/x2RdwTa4A2I youtu.be/_zrP-q5vg_s
-
youtu.be/jX7oIeYDqJ0 youtu.be/1xlRjNcnMvE youtu.be/LxgaopmLTAM youtu.be/QfN_q4p-Ka4 youtu.be/L9omOWh_1R8 youtu.be/hTyCLMA90xM
-
ostatnia litera
Postcep
-
Cytat od kruszynka: „Cytat od ^BrzydaI^: „Ban dla @kruszynka bo to kłamczuch i robi sobie że mnie żarty ” Jaaa? pff Ban dla @^BrzydaI^ za jakieś brzydkie insynuacje ” nie !, święty Mikołaj Ja nie insynuuje ja stwierdzam fakty. Ban dla @kasai kto kolwiek widział kto kolwiek wie gdzie ona teraz jest
-
Cytat od Zla Kobieta: „Ban dla @^BrzydaI^, bo nachodzi mnie w snach i n8e pozwala spać ” to jest zemsta za 2-dni wszystko wróci do normy Ban dla @kruszynka bo to kłamczuch i robi sobie że mnie żarty
-
youtu.be/wiCv83IYqoo
-
youtu.be/oYXNNHBbOE8
-
youtu.be/JOGXGWkk-e0