Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od ackra: „Cytat od pit: „jaki jutro mamy dzień? ” Weekendowy tak jak dzisiaj od 16 Mam wolne do poniedziałku rana ” zazdroszczę. Widzę że ludzie obojętni w dzisiejszych czasach . Superman znowu uratował świat żeby zło nie zwyciężyło A tu zero gratulacji
graty obs, piękna ilość surki ja bez odkrywcy ale wysyłając flotę z ładowności ponad 100kk mój rekord w ciągu całej kariery max 2kk mety to jest śmieszne i poj ten ich wzór na ekspedycje. Później się dziwią czemu tak mało ludzi wybrało odkrywce...
Graty piękny zysk nogi chyba mamy rekord największy % gsami bez strat własnych, ale pewny nie jestem. Oby takie cele trafiały się częściej. Każdy piszę że koło stał w bunkrze z tą surka A nie było tak że latał z bunkra na fsy bo ja widzę taka opcję. Tak czy siak siadło, przetapiajcie Obrońcy szo.
Cytat od Zla Kobieta: „Oddam dziecko na kilka dni, dopłacę ! Dobrej nocki ” wziął bym ale niestety zapracowany jestem Stopery e uszy albo do dentysty usunąć zeby