Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Van [P N] & Hetevox II [P N] & Covid19 [P 0] & Koloc [P N] vs. Van [P N] & El Jacor de Loco [P N] & Mallory [P N] & Maciek2 [P N] ~ 56,417.18% - Dedykacja dla Wisiora
^Turysta^ - - Starcia U68
Postgratuluję decyzji bo cgic może oczywista i zrozumiała to napewno nie łatwa . Powodzenia w realu . Ostatnie zdanie mnie rozwalilo "starcie u Maćka..."
-
Cytat od Zla Kobieta: „Hej ho jak tam kwarantanna ? U mnie na wsi, to więcej ludzi niż w sezonie grzybowym... ” 2 domy to nie Wieś . A kto to słyszał o kwarantanie jak ciagle trzeba pracować. Jak nie zadbam o siebie sam to d z kwarantanny, według mnie powinno byc przyzwolenie prać w łeb deb ..a co idzie do sklepu lub w tłum ludzi chory. Gwarantuje ze to więcej dało by niz mowienie ludziom zostan w domu.
-
youtu.be/7UuIsEwzMgo youtu.be/jH1RNk8954Q youtu.be/Z7fAirCnLdI
-
Skojarzenia v. 0.3
Postmaseczki
-
youtu.be/gWPhubFTqPs
-
Ikona Ekspedycji
Postwitam. Jak sam temat mówi moj pomysł opiera sie na dodaniu ikony ekspedycji obok ikon docelowych moona, planety i pz. Z racji ze teraz weszly klasy, dużo osób wybrało klase odkrywce bo generuje najlepsze zyski ale to wiąże sie z nie ustanym wysyłaniem ekspedycji, a taka ikona docelowa według mnie była by wygodniejsza niz ręczne wklepywanie pozycji 16.