Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/0s3o1kXlxzo youtu.be/O2iGWx8zi7w youtu.be/piOIvNO2M8Q youtu.be/Jtauh8GcxBY youtu.be/H-3rxh8kZHE youtu.be/g_qeBrDCcJg
-
jak widać po koncie na forum. Ale ty chyba za krótko... Osoba która gra kilka lat ma takie poziomy czy to badanie czy kopaln ze uzbierać na coś potrzebuje minimum tygodnia na kopalnie? Na astro uzbierać to kwestia kilku dobrych miesięcy z eko oczywiście wiec zakładając nawet że zamrozić się np w 14 kopalniach surke i badaniu dalej brakuje żeby zbadać astro na 26lvl do tego trzeba ja wymieniać u handlarzy za anty a jak wspomniałem nie każdy gra z anty . Rynek nie daje ci gwarancji natychmiastowej…
-
krecik nie każdy gra z anty a ten dział jest od tego by dać rozwiazania pomysły które ulepszą grę i zatrzymają graczy. Takie pomysły działają na korzyść gracza i to takie pomysły dają nadzieję że w grze nie wszystko będzie za zł. Co na tacy? Mam surke która jest zamrożona czyli nie widoczna dla agresora. Wiec nie wierze tu jakichś strat minusów, a widzę + dla osób które nie chcą budowac miliona transporterów żeby zbadać astro. Bo później te dt są zbędne i trzeba je zlomowac bo puste będą tylko p…
-
Popieram , dobry pomysł Od siebie dodam ze surowce powinny pojawiać się tam gdzie się przerywa badanie bez względu na której planecie było włączone badanie.
-
youtu.be/axRAL0BXNvw youtu.be/1I4vmZL9OIc youtu.be/JmcA9LIIXWw youtu.be/4NRXx6U8ABQ youtu.be/WQT73qPt6GU youtu.be/oyEuk8j8imI youtu.be/OhEFjD31p0o
-
Cytat od pit: „@Baju jezeli masz klase odkrywca to na expach rekordy sa zupelnie inne niz dla zbieracze i generala. Rekord CM dla odkrywcy to 3550 Wszystkie rekordy masz na pierwszej stronie tego wątku. ” zgadza się, a dodam ze powinno być ponad 5k bo tyle znalazłem ale byłem tak zabiegany w robocie że zapomniałem dodać i raport znikł...
-
youtu.be/Wz86pFtHZqI youtu.be/ANS9sSJA9Yc youtu.be/kCfVv3RsGw4 youtu.be/o33tppGO9CU youtu.be/UPOT2tgY9QQ youtu.be/izyZLKIWGiA youtu.be/HhjHYkPQ8F0 youtu.be/Jtauh8GcxBY youtu.be/mf-UJ32PJgU youtu.be/9ORWF5RkdO0 youtu.be/POIK1H3L86k youtu.be/jIoEaTN7GGo youtu.be/KWP0N4p0YlA youtu.be/heVJaMvCmR0 youtu.be/LkVByAejgFM youtu.be/KEBz6_YfK9w
-
kiedyś pytałem się moderatora dlaczego jest taka różnica (niski prog) na nekar względem naszego . Dostałem odpowiedzi ze tam mimo niskiego progu nikt nie zamieszcza rw dlatego próg jest niski. Myślę zatem że próg 10k ba 5k jest nie osiągalny. Jak skanujesz i latasz tam gdzie trzeba to są i efekty. Mówiłem że marnujesz czas.
-
Cytat od Ten Keyra: „Hmm, czy możesz powiedzieć który booster daje lepsze wyniki ekspedycji confused.png . Ja tu wklejam swoje rekordy, bo jak jest taka kategoria i mam w niej najlepszy wynik, to czemu nie? Nie jestem z tych, co czekają aż inni ich zgłoszą, bo są na to zbyt dumni. Rozdrabniać się na rekordy ekspedycji, to może przy okazji kolejny temat o rekordach budynków, rekordach floty itd. aż przyjdzie ktoś i powie - po co te wszystkie tematy? Nie można zrobić jednego? Oh, wait... ” popiera…