Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Anakinek: „Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny. Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze można wykorzystać. Następujące statki dołączyły do floty: Okręt wojenny: 100 Duży transporter: 2340 Lekki myśliwiec: 1169 Pionier: 2 Ciężki myśliwiec: 4 Mały transporter: 2 Anakin solo Odkrywca ” fajna ilość niestety mad Max na poprzedniej stronie zgłosił 2,5k dt
-
Cytat od Mad Max Ufop U21: „Podbijam rekord DT dla odkrywcy. Wynik ekspedycji Od: dowódca floty Odkryliśmy planetę z resztkami cywilizacji. Na orbicie znajduje się olbrzymi port kosmiczny. Kilku techników i pilotów z ekspedycji udało się na powierzchnię w poszukiwaniu statków, które jeszcze można wykorzystać. Następujące statki dołączyły do floty: Bombowiec: 25 Duży transporter: 2516 Niszczyciel: 2 Ciężki myśliwiec: 14 Mały transporter: 83 Pionier: 11 Krążownik: 2 mad max ” czep się innych rekor…
-
Cytat od pit: „Graty zefir jesteś wielki. Top 1 badań coraz blizej Obroncy szo. ” o ile ciap nie zrobi psikusa i nie uzna ze warto np zainwestować w techy po ostatnim rakietowaniu lub plazmowej wyżej i nie odskoczy zefirowi. Tak czy siak gratulacje sie należą za upur i efekt i to wszystko przy wyłączonym eko a tak już było by to dawno. Bo przy grze z anty wystarczy za wydobyta surkę budować obronę i raz na rok przetopic w badania. No ale każdy ma swoją wizję. Kolejnych starć życzę żeby było to t…
-
youtu.be/7LSMfaW1MY8 youtu.be/brkNJOA_4Mo youtu.be/iquhBgM-Qv0 youtu.be/HupheG5wQ5Q youtu.be/UHq3_DkgUQo youtu.be/rC49e8Bh3jE youtu.be/fRSwRrtd178 youtu.be/I0czvJ_jikg youtu.be/kg1BljLu9YY youtu.be/mDLiAs5k1oI youtu.be/igNVdlXhKcI youtu.be/A48hOToMuRE youtu.be/Q2IQX5gp8aw youtu.be/KmDrdCKOp3k youtu.be/OPGtpO1g_jk
-
Cytat od Bresia (L): „ i dla @^BrzydaI^ raz jeszcze, bo nie pamiętam gdzie on żyje skoro nie są obowiązkowe? ” Szwajcaria Ban dla @Zla Kobieta bo przestała grać to i bana nie lapie
-
Cytat od Bresia (L): „Ban do @litek. @Superman @kasai @ciap @FILU @^BrzydaI^ @Zla Kobieta za nie noszenie maseczek:p ” u mnie nie sa obowiązkowe Ban za taki długi urlop od forum
-
youtu.be/dfs6AGJZx-Q
-
Cytat od umpa: „Cytat od ^BrzydaI^: „Cytat od umpa: „co wy na te ekspedycje wysyłacie ???? ” 3k dt i 1 pionier lub 3k dt +śmieci z ekspedycji ” to nadal ilosc statkow zalezy ile pkt ma top1 to sklad floty trzeba zwiekszac? ” takie pytanie to do @ciap Wysyłam tyle, bo taka ilość gwarantuję przewiezienie max surki możliwej do zdobycia a strata w dziurze 3k dt nie boli. Ponoć zwiększają zyski na ekspach i wielkość ich zależy właśnie od pkt top1 ale po tym jak zwiększyli nam speed łatwość zdobycia p…
-
a ja myślałem że błąd polega na tym że wprowadza ludzi w błąd i zamiast zakończyć budowę skraca o połowę, działa poprawnie jak kiedyś lecz pisze nie poprawnie . Wiec ktoś może omylnie wydać anty...
-
@Art problem nadal występuje, z miał zniknąć wraz z aktualizacją Mam na myśli budowę obrony nz moonie wciąż pisze zakończ, zamiast skróć