Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 184.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Obrońca zawsze pilnował swoich statków, zawsze jak stały to była większa aktywność na koncie. Dziś przeglądając gale rzuciły mi sie w oczy minutki na jednym z moonów wiec skan i szybki lot. Nie jest to bitwa o której będą wszyscy mówić, ale dla mnie jest ważna z innego powodu. Obrońcy życze A teraz z innej beczki. Nie wiem kiedy następny raz zagoszczę tutaj(oby tylko po dobrej stronie w przeciągu 2 tygodni) więc korzystając z okazji chciałem sie z wszystkim pożegnać. Żegnam wszystkich aktywnych …

• image-created Twarda i drapieżna ta nasza kobieta, ale dooooobrze lubimy takie Gratki ogarnięcia całej sytuacji , zysk jest to przetapiaj, nie wydawaj na szminki, szpilki i inne głupoty. Obrońcy

• Ooooo Panie ale sie dziś rozpędziłeś... Gratki tych zysków jest co topić, wiesz na co

• Skanowałem znudzony już a tu taka niespodzianka sie trafiła. Nie obyło sie bez mojej wpadki, wysłałem transportery w pierwszej fali co zwiększyło moje małe straty :):) W sumie to bym nie sprawdzał co i jak gdyby nie ręka na pulsie Dex'a. Pozdrawiam wszystkich grających jeszcze na Oberonie Piona dla OLD !! Dnia 05-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Safar [OLD] ________________________________________________ Mały transporter 4.505 Pancernik 5.000 ____________________…

• Kto rano daje ten nie tylko zyski ma z farm widać. Gratki wyczucia Dex, widać całe uni masz pod kontrolą

• Gratki zgredzik, kto nie ryzykuje ten nie ma :):) Fajnie że już wróciłeś z tego urlopu, widać że coś sie dzieje ;p

• Troszkę czasu zajęła ta akcja ale najważniejsze ze sie udało, mogło byc lepiej ale i tak jest nieźle.Obrońca po starciu wskoczył na urlop więc pewnie coś go zatrzymało że flota tak stała i nie mógł jej odebrać i posłąć na fs'a, życze odpoczynku i odbudowy. Piona dla OLD !! Nr 1 Dnia 31-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Safar [OLD] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca mariuszdarda [EMERYC…

• Akcja bez historii, minutki - skan - lot - bum Obrońcy SzO bo umie i sie nie łamie Piona dla OLD !! Dnia 27-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Safar [OLD] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca mariuszdarda [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 1.108 Duży transporter 981 Lekki myśliwiec 7.937 Ciężki myśliwiec 1.839 Krążownik 1.674 Recykler 701 Gwiazda Ś…

• Cytat od oldboy: „Safar długo polował na mnie ale kilku sekund zabrakło i by znalazł się w reckach:) Jak dobrze kojarzę to jakieś 11k pancków ” Nie pamiętam dokłądnie ile ale to były w tamtym czasie wszystkie co miałem ;p Bacznie obserwowałeś jak działam a wtedy coś mnie pokusiło i opóźniłem inaczej niż zawsze

• Bardzo ładnie zgredek, myśle ze ten deuter co w sojuszu przepaliliśmy na obrońce to troszke zysku by było. Od tego "agresor zyskał łącznie 867.214.963 jednostek." to aż zgagi dostałem Obrońcy SzO

• Cytat od radzio zgred: „Dobrze, że Safar nie liczył sam bo byłoby trochę nerwowo ” Zgredek pomyłki sie trafiają...ale to już historia już mineło od tego czasu chyba z miesiąc albo dwa a tak serio to specjalnie tak liczyłem bo ja już chciałem lecieć że niby na zabezpieczenie hehe (żarcik)

• Prosta historia skan - lot - boom Piona dla OLD !! Dnia 20-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Safar [OLD] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca witekberek [SOF] ________________________________________________ Mały transporter 2.507 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 25.000 Krążownik 4.000 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2.700 Sonda szpiegowska 10 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1.000 ______…

• Dzieki ekipa za akcje, takie coś mi sie podoba i w sumie to dobry trening...

• Rutynowa kontrola i stałych znajomych, ogólnie sprawdzałem tylko tam gdzie były aktywności i minutki a u obrońcy byłą totalna cisza a coś mnie pokusiło wysłać sondy. Skan pokazał co pokazał, flota musiała stać już przeszło 1h teraz szybka organizacja sojusznika pobliskiego do lotu i z reckami. Ogólnie z mojej strony to na chwile obecną na tej uni była to najdroższa moja akcja 57kk ropy - Lot przez 140us. Szczęśliwie udało sie wszystko. Dziękuje wspólnikowi za gotowość i chęć do akcji. Piona dla …

• Nie odebrana flota wypatrzona przez jednego z sojusznika, jednak że on nie miał dostępnej floty to raport podesłał do mnie.Z obrońca spotykam się już 3 raz, ale pierwszy raz w barwach D_Z. Nie było czasu na symulacje walki tylko szybki teleport floty i większej liczby recków, flota musiała szybko wystartować bo obrońcy zdarzało się logować dopiero kilka minut po lądowaniu. Packi poszły a dopiero później liczenie co i jak. Szczególne podziękowania dla Unkasa oraz całego sojuszu. Piona dla OLD !! …

• Takie małe starcie pomiędzy sobotnimi obowiązkami Piona dla całego OLD !! Dnia 08-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Safar [OLD] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Cephei [IW_OI] ________________________________________________ Mały transporter 2.418 Duży transporter 1.051 Lekki myśliwiec 2.774 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 3.017 Okręt wojenny 98 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 3.052 Son…

• Gratki Pawlikus, wiesz co takie rzeczy pod nosem mi kręcić wiesz co nawet zupa mi wczoraj nie smakowała i nie mogła przejść przez gardło Obrońca z tego co wiem załączył kasacje konta wiec wszystkiego dobrego w realu

• Jeszcze raz gratki Zgredek, Ty wojowniku Masta mam nadzieje że wróci, ochłonie, przemyśli i zatęskni za gra(mam taka nadzieję)

• Skan - Lot - BumKto ma wiedzieć ten wie co i jak było, co sie działo. Obrońca stracił nie wiele więc nie odczuje tego, dobrze idzie mu odbudowa po ostatnim starciu - niczym błyskawica. Piona dla całego soja OLD Szczególne pozdrowienia dla dex'a i zgredka - takich sojuszników mieć to skarb, zawsze można na nich liczyć. Dnia 02-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Safar [OLD] ________________________________________________ Pancernik 7.000 ______________________________…

• Safar [OLD] vs. Suli 8637%

Safar - - Starcia Oberon

Witam po dłuższej przerwie. Robię jak mówiłem że kolejne ST jakie dodam na forum musi mieć minimum 5k% Obrońca wrócił do gry po przymusowym urlopie (ban) i pierwsza myśl że zrezygnował z gry i flota zostawiona dla "kto pierwszy ten lepszy"', ale widząc że Suli dziś już na urlopie to moja nowa teza jest że flota stała i była przeznaczona dla kogoś innego. Obrońcy życze odpoczynki i chęci do odbudowy Pozdrowienia dla całego OLD, szczególności dla dex'a za transport paliwa Dnia 29-06-2017 --:--:-- …