Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 184.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Siadło dex'u aż miło Jeszcze raz wielkie gratki Ps. Przed Zgredkiem nikt ani nic sie nie ukryje

• masz "laka" ciesz sie bo bedzie wyczyszony temat jutro

• Cytat od Ruda: „Temat przeczyszczony. ” Czyszczony z czego ?? Posty dotyczyły całej akcji, życia uni nie tylko agresora i obrońcy... Milki gratki... i wracaj szbko

• Cytat od Fenrir: „To chyba słabo widzieliście te czerwone trójkąty, bo często się zdarzało, że siedziałem sobie na innych koloniach i moonach, bo w tamtym okresie na pewno pilnowałem się dużo lepiej. Może raz czy dwa się zdarzyło przez sytuacje losowe, ale wtedy, szczególnie z racji wielkości floty (niewystarczającej) na pewno nie ryzykowałem. ” Mówię że zdarzało sie bez aktywności i w sumie tak myślałem że jakiś natłok w pracy, losowa sytuacja. Ja dlatego na koniec w 1 gali trzymałem większą il…

• Cytat od Fenrir: „Cytat od Safar: „Fenrir odrobi i bedzie szukał zemsty, jak zobaczyłem temat to juz myślałem że straciłeś coś swoich gasek. A ja dobrze wiem że flotke zostawiałeś i to dość często i regularnie. ” Za czasów twojej gry to akurat jej pilnowałem - wybacz, ale to nie pierwszy raz, gdy twoje obserwacje, którymi dzielisz się publicznie, sa funta kłaków warte. A straciłem na waszą rzecz wtedy tylko raz, jak FS-a zrobiłem i zapomnialem zapakować surowców. ” Oj nie tylko ja to potwierdzę …

• Loooo co ja patrze !! Graty Alter, widzę że forma zwyżkowa jest. Fenrir odrobi i bedzie szukał zemsty, jak zobaczyłem temat to juz myślałem że straciłeś coś swoich gasek. A ja dobrze wiem że flotke zostawiałeś i to dość często i regularnie. Ps. Alter kto nie ryzykuje ten nie ma deuter po to jest żeby go palić. Musisz słuchać sam siebie bo to Ci najlepiej wychodzi, wiesz kiedy zwęszyć pułapkę a kiedy zaryzykować i lecieć.

• Pięknie Alter ! Takie rzeczy to chce od rana oglądać. Alter - killer jak za starych dobrych czasów jak go poznałem. Obrońcy powodzenia.

• [ciach] Prezes ładnie świrujesz gratulacje ! Pawlikus odbuduje, nie takie złomy ludzie dostawali. Moderator Ruda:offtop

• Gratki... ważne że statki nie lataja tylko na fs'ie Do zobaczenia po...

• Nooooo stary Gratuluje. Nie małe było moje zdziwienie jak usłyszałem że AlteR wrócił do ogame xD

• Gratuluje byku... co tam d_z bedzie latał jak po swoje, troche sie chyba szanse wyrównały ale OLDy dobrze pamiętają jak całe uni siedziało cicho żeby sie nie rzucić w oczy, D_Zy chyba też to pamiętają. Mam nadzieje ze te czasy jeszcze wrócą

• Gratuluje. ładnie wyszlo :):) Ten deuter strasznie denerwuje jak sie go pali bez zysków, znam to - zawsze sobie to starałem wmówić że po to on jest żeby go palić

• Cytat od Prezes91: „Krzynia szkoda, bo jego GSy były naprawdę pomocne przy obronach ” Dosyć krwi zagotowały te Wasze GS czas z tym skończyć (Pozdrawiam biały wilku) Na waciki chłopaki macie i wiecie co teraz zrobić tak ?? Nie wydać na głupoty Gratuluje PS. Zgredek czekam aż przeorasz to uni i zgasisz tu światło

• Czemutujestem mówi "Pa pa" :)

Safar - - DiD Oberon

Koniec świata !! CTJ kończy z ogame(na jakiś czas), jeszcze zabiera kobietę od monitora . Szczęście że na kontak pewnie ktoś zasiądzie bo w innym wypadku to problem dla Milki, zgredka i dex, gdzie by mogli zatankować ;p Dzięki za wyróżnienie i pozdrowienia, z tym CS'em to sie zobaczy... narazie to nie gra dla mnie BYWAJ/CIE I ODPOCZYWAJ/CIE Piona dla OLD !!

• Doczekałem sie Gratuluje nie ma co narzekać że małe, siekie czy owaki !! Zysk jest to sie liczy. Swoja drogą widzę ze surowce na głupoty nie wydajesz i flotka urosła

• Gratki czujności Siersciu, widzę skutecznie zwiększasz liczbę pancy Cytat od mikiwaj: „jakiś ruch na uni ” Czekam na Twój ruch

• Troszku sie zmęczyłem na patrzenie tych wszystkich cyferek Gratuluje bo zysk macie koooosmos Zgredek sie nie poddaje jak widać on pilnuje całego uni Obrońcy jak będzie to powodzenia w odbudowie a jak nie to powodzenia w realu lub na innym uni Nie wydać na głupoty tego !!

• Cytat od Prezes91: „A dla agresorów to nie było jakieś wielkie wyzwanie skoro flota już dawno była wyczajona, wystarczyło kulkę strącić i pozamiatane. ” Ehhh... nie było wyzwanie ?? Sam dobrze wiesz ile kulek macie ściąganych i ile było bitw. Wszyscy wiedza mniej więcej kto gdzie trzyma flotę tylko są jeszcze dwie ważne rzeczy... czy kulka spadnie najważniejsze, ile czasu będzie miał obrońca na organizacje obrony ale to już sami wiecie

• HALO ? Policja ? Prosze przyjechać na OGAME, doszło do gwałtu Czo tutaj sie porobiło, zgredek obrońce wygnał z pierwszej gali to zwietrzyłem okazje ja w 6g gdzie tylko deuter spaliłem, a nasza milki z buta tylnymi drzwiami weszła z pomoca tego co na kodach gra Gratki ekipa. Obrońca zarzuca że OLD nie maja jaj do latania, ja mam inne zdanie na to - jak chcesz je poznać to zapraszam na PW w grze.

• Zgredek trzasnęło aż miło gratki i trzymaj dalej taka forme :):) Za długo pykałeś eko na początku !!:)