Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratki Krystian !! Ty na pewno lubisz poniedziałek a przynajmniej ten zarobiony dzis ladnie jestes. Obrońcy szybkiej odbudowy jaka zapowiedział, nie ma co się łamać i wio dalej;) Jeszcze gratulacje dla BANKSTER'ÓW za podejście i postawę... Brawo Wy
Cytat od Farnah: „Ciekawe starcie tylko czy uczciwe?? Swoje zostawie dla siebie Jak tak to gratulacje ” Dobre pytanie... duzo sie na uni niesie. Nie mniej zysk do zazdroszczenia gratulacje, będzie na nowe latajki
Oj Marku... co my z Tobą mamy Gratuluje, jesteś złomiarzem numer jeden na tym uni i gołym okiem widać ze głównym kołem napędowym KNR. Trudny czas dla nas, dla mnie całkiem nowa rola inna rzeczywistość do której muszę się przyzwyczaić. Dex'u Dex'u - mam nadzieje ze SzO będzie i troszkę zmiana stylu gry. Bo jak nie my to kto ?
Cytat od czubulus: „Starcie słabe technicznie. Spadły dwa moony. Efekt jest. Ale z takim wojskiem, takie straty. Nie wiem skąd te zachwyty u komentujących. I nie gniewnej się już za te gwiazdy. ” Już śpieszę z odpowiedzią. Troszkę starcie nie pykło to fakt z przyczyn takich a nie innych, kto ma znać całą historie to zna... Straty zawsze były, są i będą - taka gra. Dlaczego zachwyt hmmm... po prostu sojusznik coś ustrzelił zysk nie mały, a nawet jeśli by wyszedł na zero albo zarobiłby 1k to tak s…
Masz nosa do wyszukiwania starc... powiedziałbym że te bitwy same Cie szukaja Gratki Chłopaki w old maja nie wydawać na glupoty ale Ty lepiej żebyś dał w obrone ;p
Dokłądnie... albo kogoś podpytujesz czy nie zrobi sie zasadzki pułapki na kogoś z KNR a koniec końców latasz do nich o pomoc... OLD nie umieją grać - zostawię to bez komentarza
Szkoda tego niepozbieranego złomu ale i tak łądnie wyszło Gratuluje youtu.be/wV2mfoBRWJk Dla czubka mały pstryczek ale to nic na tle tego jak nas karał ostatnio i gratki lotu na akcie, mało kto tak lata
Cytat od ViZZioN: „@Safar wiedzą Ci co mają wiedziec co tu do wspierania? odbudowa 2 dniowa nie jestes w temacie wiec sie nie udzielaj.. masz pytania? napisz na priv pozdrawiam ” A ty jestes w temacie ?? Nie widze... Chodzi o sposob waszej wypowiedzi
Lubię to gratulacje ladnie siadlo, może się podzielisz ?? Ps. A co do orzedmowcow z KNR... co to jest za gadka sam sie prosił, nie pierwszy raz... tak się jakoś wspiera na tym polega wasz sojusz ?? Istna katastrofa
Cytat od Prezes91: „W końcu jakieś ST miłe dla oka ” Aż tak mnie nie lubisz... ja tu sobie gram sobie dla zabawy od fs.a do fs.a farmie idlerow dwa razy w tygodniu... A Ty aż tak mi źle życzysz hehe Pozdrawiam
Siadło aż miło tylko nie mi ;p Gratuluje Fakt przyspane było z pracy wrocilem o 4 i nawet nie słyszałęm budzika o 7 prawdopodobnie przez sen wyłączony został Miało być dziś kilka kopalni a tak jest urlopik i surowce na transportery Jeszcze raz gratki
Cytat od Starrk: „Pancernikami kontrować GSy to jak jeść zupę widelcem - niby da się, ale po co? Nie mniej zysk z tego i tak masz, więc graty ” Byle czym byle był z tego zysk