Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 184.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
El Marek [KNR] & czubulus [KNR] & Masza [KNR] vs. Wojak [SMERFY] ~ 332 041.9% - TOP 1 SOLO uWezn ;)
Safar - - Starcia Wezn
PostIstny lany poniedziałek Gratuluje Marku, dobrze że to Ty, jak mam być ja złomowany to proszę dobierz ewentualnie @ViZZioN nikogo innego (takie przyszłe ostatnie życzenie) @Wojak głowa do góry co nas nie zabije to nas wzmocni, poklep sobie to eko jak pisałeś wyprostuj wszystko w realu i wtedy na nowo zatrudnij spawaczy do stateczków Ps. Dlaczego znowu My ?
-
Pożegnanie z ogame
PostDex wszystkiego dobrego w realu, aby było tak dobrze jak tutaj za dobrych czasów. W ogame swoją historię napisałeś zrobiłeś, zdobyłeś wszystko: - TOP 1 - TOP 1 Eko - TOP 1 Flota (mimo że zawsze pisałeś że jesteś górnikiem z flotą) - TOP 1 Badań Pod koniec wspólnej gry troszkę nam sie drogi rozjechały, ale i tak będę częściej wspominał Cie z tej dobrej strony Odpoczynek od ogame dobrze Ci zrobi Wiem co mówie, a co do ogamę... wrócisz, może nie za miesiąc, dwa czy rok ale za 5 lat czy ile Piona st…
-
Jak dla mnie Wezn ma bardzo dobre parametry i nie trzeba nic zmieniać, no może najmniej szkodliwe było by podniesienie eko ale i to nie koniecznie. Wszystkie inne zmiany zwiększą tylko przepaść miedzy graczami. Szczególność szkodliwym będzie podniesienie % pola zniszczeń, każdy jeden lot dla agresora będzie opłacalny bez żadnych wielkich kosztów nawet gdy będzie wtopa a sie pozbiera to raz, a dwa @Dobrygracz nie mów że nie ma kto latać po satelitach, wydobyciu itp. jeszcze nie tak dawno był konk…
-
[NM] 04.04.2019 03:50:45 Safar oddam [Przytulanki] - 273,19% (Ukryta treść) [NM] 04.04.2019 03:24:21 Safar oddam [Przytulanki] - 219,81% (Ukryta treść) [NM] 04.04.2019 12:29:58 Safar oddam [Przytulanki] - 190,64% (Ukryta treść) [NM] 04.04.2019 11:16:50 Safar oddam [Przytulanki] - 278,03% (Ukryta treść) [NM] 04.04.2019 16:24:32 Safar oddam [Przytulanki] - 269,39% (Ukryta treść) [NM] 04.04.2019 19:13:04 Safar oddam [Przytulanki] - 314,07% (Ukryta treść)
-
Dobrygracz [KNR] & zbir [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] & Freeman [KNR] vs. dex [OLD] ~ 197042.85% Kontra w GSy
Safar - - Starcia Wezn
Post@czubulus nie udawaj że nie wiesz o co chodziło krystkowi. Gratululacje za czujność i za szybką reakcję, spełnił sie scenariusz o którym wczoraj pisaliśmy. Nie macie za dużo surowca ?