Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 184.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
czubulus [KNR] vs. puszkin vel Browar~ 7392.94% Oj Krystian nie będzie zachwycony
Safar - - Starcia Wezn
Post[ciach] Gratki wyczucia i tego nosa do tych małych i wiekszych flotek. Top na cos innego teraz, zostaw ta flotę Super Moderator Ruda:obraza i offtop
-
czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37%
Safar - - Starcia Wezn
PostTo i ja sie wypoweim.... DNO, SZAMBO Prawda ktoś wyżej napisał że chariego chciało wielu spakować(w tym ja, wiele nie brakowało i trafiłby w dobre recki xD) za to jaki był dwulicowy, chorągiewa. Ale panowie(specjalnie przez "p") troszke honoru, nie za wszelką cenę. Nie bazuje sie na czyimś zaufaniu, albo sie ktoś umawia i działają razem nawet na potrzeby jednej akcji a pozniej wraca wszystko do starego systemu albo poprostu nie odpowiada i koniec. Nie robi sie z siebie debila i fauszola (przynaj…
-
Dex jesteś Wielki
PostTemat był założony po to by podyskutować nie tylko o Waszych czystych zagraniach, i przedstawieniu faktycznie jaki był dex... a Wy jako gracze, rywale bez szacunku non stop mieszacie go z błotem, moim zdaniem i nie tylko moim część Waszych teorii sa wyssane(nie wiem z czego i nie chce wiedzieć) Co sie stało z tym kolejkowaniem nie chce wie wypowiadać bo nie wiem, nie było mnie i jest to dla mnie nie zrozumiałe to fakt. Dex miał i ma wiedze jednak brakowało mu tej żyłki do latania, podejmowania r…
-
Dex jesteś Wielki
PostCzy umiał mało ? Nie wydaje mi sie... umiał więcej niż większość klikaczy (kolejkowanie też znał, na oberonie kolejkowaliśmy ale co tutaj sie stało ? Nie wiem) baaa stwierdzę że miał większą wiedzę niż nie jeden gracz nawet KNR wożące sie na Twoich barkach @souris, wszyscy wiedza że numerem jeden, takim samcem alfa i przywódcą jesteś Ty, cały mózg sojuszu. Natomiast Ty jako gracz który wyznawał by zasady @dexPL'a niczym byś się nie wyróżniał, nie ładując kasy, nie mając kont do pomocy nie używaj…
-
Dex jesteś Wielki
PostAle my jesteśmy pogodzeni, gdzie jest napisane że jest inaczej ? OLD sie rozpadło bo co ? Bo dexa złomowaliście ? Zgrało sie w czasie i dolało oliwy do ognia, ale nie był to ten powód. A że nigdy byście nie złapali to chodzi mi ze nie w ten sposób, że na stojaka jak dex zasypiał a jak już to raz i wniosek by był wyciągnięty a błąd szybko naprawiony.
-
Dex jesteś Wielki
Post@ProSkaner. a Ty nigdy nie wtopiłeś ? Każdy wtopił bądź dopiero wtopi... Dex popełnił błąd jeden nie wyciągnął wniosków, ale to że stało sie tak a nie inaczej nie zaprzecza jego umiejętnością czy też osiągnięciom. Nie wiele spotkasz kont w ten sposób rozbudowanych, zdominował wszystkich w każdej kategorii - a chyba to główny cel w tej grze. Spędził sporo czasu nad grą i nad kontem, a czas po fuzji to był zły czas dla niego przyszło wypalenie i zrezygnowanie które Wam jako sojuszowi udało się wyk…
-
Cytat od buleon: „Cytat od Safar: „Druga sprawa farmienie sondami nie każdy ma dostęp do gry przez większość dnia, są tacy co moga w czasie pracy poświecić chwile i klikać a sa tacy co klikaja tylko po pracy, po wykonaniu swoich obowiązków domowych. Włąsnie Ci gracze co klikaja "po" podetnie im sie skrzydła bo wiekszość szaraków zostanie foła w ... ” No dobrze, ale aktywną grę należy promować, a nie obcinać. Powiem Ci coś więcej, na Xanthusie "nieaktywni" nadal efektywnie farmią DT. Wystarczy wy…
-
@Cztery jakiś tam argument podałem. Ale ok to odnośnie zwiększenia % na pz, uważam że to jest stanowczo za dużo a dlaczego ? Taki % skutecznie ubije zabawę przy próbie np obrony innego gracza. Co z tego że walka będzie na remis, potencjalny agresor/agresorzy ustawia sobie recki na daną sekunde zbiera cały lub większość złomu i wsumie jest wygrany. Lot będzie na ble co bez wielkiego ryzyka wystarczy zabezpieczyć się reckami... nie będzie się płacić za błędy. Dodać do tego to spalanie 0,3 to jest …
-
janko13 [BANKSTER] & Loyko [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] & Zlomek [BANKSTER] vs. Hamiltonian ~ 33549.89%
Safar - - Starcia Wezn
PostKu&*$ Panowie dajcie sobie na wstrzymanie. @Loyko dobrze mówi pod każdym starciem, w każdym temacie obora jakich mało - teksty rodem z podstawówki "tój tata, tówja mama", "ja zarabiam tyle i tyle" !! Dajcie sobie na wstrzymanie nie musicie sie lubić ale trochę tolerancji a najlepiej faktycznie jakbyście sami traktowali sie jak powietrze !! Ktoś zaczepia nie odpowiadasz i tyle w temacie !! Bankstery ładnie Wam siadło zarobieni aż miło. @janko13 @Zlomek_Mistrz @Loyko @Farnah nie wydajcie na głupot…
-
czubulus [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] vs. thor [M_W] ~ 30942.08%
Safar - - Starcia Wezn
PostGratuluje macie tego nosa do flot jak i %, @ViZZioN odpoczynek dobrze Ci zrobił, ten czas co straciłeś już odrobiłeś. @czubulus nie chce robić burzy tutaj zaraz zleci sie jeden z drugim i usłysze .... wiesz co. Po co sam zaczynasz pod własnym fajnym starciem jakieś chore sytuacje ? Nie odpowiadaj prosze bo wiesz czym to sie skończy, lepiej to przemilczeć i sie zastanowić "na zaś" PIONA