Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 245.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NarImmor [LUMPY] & Kocham Cie [LUMPY] & LA PUTIN LABAMBA [LUMPY] & Z A N YOddam [LUMPY] vs. Cyrax [TYLKO MY] ~ 39987.03%
Dewey - - Starcia Europa
PostSondy okazaly sie niepancerne. Ale teraz takie licho produkuja, to nie to co kiedys. Gratulacje udanej obrony. Jedni mowia: szkoda, ze nie bylo wiecej tych gesi do podstawienia, a inni: szkoda, ze nie dalem 30k ow wiecej do ataku Generalnie i wilk syty i owca cala, tylko Nari do odbudowy
-
NieFabiano vs Z A N Y [LUMPY] & Skibix [LUMPY] & zimny [LUMPY] - 208965,65 %
Dewey - - Starcia Europa
PostSuper wlot Szymon. Popraw szate graficzna, bo sie nieprzyjmenie patrzy. Agresorowi szybkiej odbudowy. Szkoda, ze sie dal tak wyzerowac
-
LA PUTIN LABAMBA [LUMPY] & Kocham Kimusie [LUMPY] VS ISZYA [EMERYCI] - 3521.66% + 30307.45%
Dewey - - Starcia Europa
PostObronczyni albo szybkiej odbudowy. Jesli beda mniejsze checi na flote, to rozbudowy kopalnii. Obronczyni zawsze ladnie sie pilnowala, ale u kazdego przychodzi jakis moment slabosci. Prosze sie nie poddawac. Gratulacje dla Putina, szybko sie odbudowuje po serii niefortunnych zdarzen
-
Dinozaury Bellatixa w akcji. Teraz jak Zurek rzeczywiscie skonczy, to zostanie jakies 10 aktywnych kont Ale jak pisze najarany chomik, to szok, ze sie takie cos wydarzylo na Belli, to jak wybuch bomby atamowej, czy hiszpanska inkwizycja, ktorej sie nikt nie spodziewal. Zysk macie przepiekny, mam nadzieje, ze zlom tez zabezpieczyliscie. Zurkowi odpoczynku i powrotu. Jak mi pisal (kiedy jeszcze gralem) - ja nie zamierzam konczyc na Bellatrixie. Wiec ciagle trzymam za slowo
-
Ooo dla mnie pozdowienia. To jak pocalunek od ksiezniczki. Teraz ten weekend bedzie magiczny. Brawo Kajako, pieknie nie wleciales w kupie paliwo i nie zarobiles 2kk surowca. Wyjatkowo ci sie udalo tym razem. Z drugiej strony musi byc na uni maly popyt na paliwo, bo widac, ze nikt nie kupowal skoro obronca mial ponad 400kk. W kazdym razie gratulacje dla Lajta i Szo dla obroncy (zeby nie bylo offtopu).
-
Krolowa moze calowac buty pomagierom. Gdyby nie oddany kolega, ktory (pewnie charytatywnie) uzczyl wsparcia militarnego, krolowa mogla by swoje historie zachowac dla pasazerow. Ale skoro nie ma kolegi w ST, to moze sie pysznic i udawac kogos lepszego niz bylo w rzeczywistosci. Ale co ja tam wiem, na mnie nie gra masa pomagaczy Grazulacje ataku, bedzie za co odkupic deuter:)
-
Z A N Y [LUMPY] & Vice Sol [LUMPY] & Skibix [LUMPY] & ekonomo [KARTEL] & zimny [LUMPY] vs. Badi [WSNR] ~ 64604.32%
Dewey - - Starcia Europa
PostAkcja na plus, wiec nie ma co plakac. Ciekawe, czy zlodziejaszek sie przyzna. Nie wiem co w tej akcji jest zabawniejsze - niedoreckowanie, czy brak doku u Badiego. SzO Badi.