Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 245.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A Lumpy dalej szczekaja. Jakby to byl push na koncie ktore skanowalo do Brovara i ktore sobie Cinek topil to po co vooov (ktory nawet na urlopie nie wylaczyl bota i non stop skakaly akty) by wysylal sondy opozniajace atak? No po co? Tylko psujecie renome na uni, oddawac te konta i uciekac. Gratulacje Keton, pozdrawiam Dewey
-
Male przywitanie z nowym uni. Famek jak oddawal mowil, ze dawno nie gral na drugim takim slabym uniwersum. Codziennie mozna walnac kilka ST i stac po 2h bez akty. Takze do rzeczy i dzieki za konto. Dnia 29-04-2020 00:53:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Famek [ODDAM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.000 Krążownik 38.490 Okręt wojenny 10.522 Pancernik 2.426 Mały transporter 40.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Ob…
-
Cytat od Br0varek: „erka, to nie ja robie gowno-burze tylko wy za kazdym razem zaczynacie dyskusje. odbijam tylko wasze posty bo nie znacie "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". jesli nie chcecie byc hipokrytami to nie powinniscie zarzucac innym bo robicie DOKLADNIE to samo co zarzucacie cinowi. zasiadasz/zasiadales kochasia, palicie sie non stop - udowodnione. przez 4 dni obserwacja co 15min, tylko trzy razy weszly minuty na koncie kochasia. trzy razy przez co najmniej 96 godzin. …
-
Famek [VaE] vs. Bubis [CLZ] ~ 2878.89% oraz Famek [NetR] vs. Salvador Dali 35889 [Dali] ~ 1676.26%
Dewey - - Starcia Octans
PostOo przedni zarobek, gratulacje. Pozdrawiam i dedykuje twoje starcia Famek sjuszowi Calzadorz uni Norma.
-
Jak sie tak juz chwalisz, to moze pokaz jeszcze jak sie rozbijales [ciach]? ogotcha.universeview.be/en/rep…ea-5ea7-8936-f128f243b5f7 Moglbym kilka wiecej takich wrzucic, ale oszczedze ci wstydu. Wiadomo gdzie jest miejsce Lumpow i kto trzesie tym uni. Ani tutaj ani w grze nie mam zamiaru gratulowac. A odbudowa bedzie, troche reckow odbudowalem i jakies resztki zlomu tez wrocily do mnie. Pozdrawiam Dewey Moderator Neferet:Obraza
-
CyguN [DZBANY] & Kocham Cie [LUMP] & ZdzichuWiertara [LUMP] & Solmyr Ibn Woli Boru [LUMP] & Yodeu [LUMP] vs. br0var [CAZADOR] ~ 197902.21%
Dewey - - Starcia Norma
PostCytat od Qann: „Gratki ! Nari ! opis na oscara, wlazłeś mi w głowę . Dzisiejszy dzień: Tańczmy z Cyganami, Cyganaaamiii ! Hunti czarna duża nagroda do odebrania ” Chodzi o pulchna murzynke? To nic nie zmienia i tak Calzedonia trzesie tym uni i chyba jako jedyny sojusz nie kupuje kont/flot i nie ma juz pushowek, o ile kiedykolwiek miala. Szkoda Brovara, bo sie bardzo rozkrecal, cos moglo jeszcze byc z tej floty.
-
Takie tam... TOP 1 ACS sandacz [DZBANY] vs. Game Changer & #25 Yodeu [LUMP] ~ 47.952.7% Obrona
Dewey - - Starcia Norma
PostNie no, znow trzeba kupic jakies konto, zeby odrobic. Dobrze, ze u Dua jeszcze jest troche floty, w ACSie sobie zlomniecie. Jak podzielicie na 3 moony, to moze z malymi stratami, Ale takich dwuch jak nas trzech nie ma ani jednego. Wujo i Sandacz dadza rade i odrobia. Inne wyroby ceramiczne pomoga. Jak sie Sandacz troche podciagniesz to zapraszam do Calzedonii. Rekrutacja zajmuje sie (1200PLN) mitorski
-
Cytat od NarImmor: „Cytat od Method_: „Oni nie muszą kupować, bo mają swoje Pozdro i lecim dalej ” Dokładnie #22 Yodeu [LUMP] vs. DeeJay [CAZADOR] & Method [CAZADOR] ~ 26002.65% TOP1 SOLO ” Niezly push, konto sprzedane, konto zezlomowane. Ale ile to ludzie nie nawamyslaja, zeby nie wyszlo, ze to tani push. Jodla to ma fantazje, zeby kupowac konto i robic z niego podstawki do innego sojusznika i niedopilnowac floty. Za ile poszlo konto? Za flaszke, koronkowa bielizne? Zaluje, ze cie zrekrutowalem…
-
Sprawa jest prosta. Prawdziwym top1 jest Keton i to kwestia czasu az trafi na zasluzone miejsce. Kazdy ogarniety wie i widzi, ze Kocham Cie to bociarz. Moze za czesto go nie skanuje, ale jak skanuje, to zawsze wszystko stoi na moonach. Jakbym do niego polecial, to pewnie minute przed dolotem by uciekl. Typowe u bociarzy. Juz pisalem do GO, zeby to przetestowal i z czyjegos konta wyslal jakis atak, ale mi nie odpisuje. Tickety poszly, wiec to kwestia czasu az na normie zapanuje minimum przyzwoito…
-
Cytat od Br0varek: „wysylam do famka PW w grze ale nie odpisuje. nie wiesz @NarImmor dlaczego? ” Ja wiem dlaczego nie odpisuje. Ma koronkowego wirusa i przebywa pod kwarantanna 2 tygodniowa. Zeby go nie kusilo poprosil team o tymczasowa blokade konta. Dzieki temu wirus sie nie rozprzestrzeni poza niego i Hezbollach. PS. Keton kupi flote, zywa gotowka czeka na chetnych.