Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 384.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• to ciekawe co powiedziales cichy, co powiesz na bana od administracji forum za multikonto? niezniszczalny nigdy nie zachowywal sie jak patałach, wiec mysle ze to ty piszesz z jego konta, a na jego miejscu sprzedal bym ci konto na forum i w grze. bo niby po co mu to ?:) wyslesz mi cichy pocztowke z londynu? malak cie pozdrawia, do dzisiaj sie z ciebie smieje ze kupiles od niego konto za 1300 zl.

• Mateusz nie mam nawet ochoty, ironizowac a wynika to glownie z tego ze - ja moge byc arogancki tutaj i bezczelny, [ciach] przebija wszystkich lacznie ze mna, bezczelnosc tego rw polega na tym ze brakuje jeszcze zwozonych satelit ze wszystkich planet zeby mu zapelnic bardziej recki, kalkulacje byly takie zeby niezniszczalnemu posciagac kule, a potem zalatwic tego pajaca, a ten lamus(potocznie: klasowy odludek, samotnik) kupil konto od niezniszczalnego a tutaj wyjdzie na wielkiego bohatera, tylko …

• I NIBY NIEZNISZCZALNY sciagnal sobie od tak urlop w jednej chwili? Nigdy NIEZNISZCZALNY nie grał o tej godzinie, nigdy. Nawet jesli kolo siedzi na banie przez tydzien i schodzi z niego odrazu, to na koncie siedzi dlugo. Ponadto w ukladzie niezniszczalny mial mnie i Ciebie, sugerujesz ze nie zorientowal sie? I wciaz trzymal flote w ukladzie? drugie spostrzezenie, skad wziales 100k dodatkowe rekinow? nie miales tyle.. a poniewaz twoja kolonia na 1g jest lotka nawet wachy nie mogles wymienic na prz…

• Cytat od utyty: „:} Co ty wiesz i za co te bany byly push za 2kk deu musialbym z 100 razy wyladowac tutaj zeby entrusia dogonic.. ale niestety ja sie pushowac nie umnie tak dobrze :(” entruś jak słodko, gruby jaki ty sie miły zrobiłeś

• Tak jak powiedziałem starcie było czyste, 30hwr9z.png i tak nikt nie odszczeka swoich oskarzen o push, ale na miejscu teamu mocno bym sie przypatrzyl czemu akurat Lwica sie tym zajmowała. bez urazy ale cos jest tutaj chyba nie tak.

• Wielu do mnie juz dzwonila na komorke i sie o cala akcje pytali: a ja zadawalem im proste pytanie, pomyslcie po co mialbym podnosic flote skoro dawalo mi to starcie super zysk, po co mialbym podnosic flote skoro dawalo mi to mozliwosc zezlomowania dwoch wipow i skasowania im po pol floty? no po co? wydaje mi sie ze inteligentni zrozumieja, a tak czekam na kilka slow od Crya ktory bedzie przy komputerze jutro bo wyjechal na weekend. Cytat: „Oj Sander, Sander... o 5 rano już na ogame ? :D” Nie zna…

• Farmy widze najwiecej maja do powiedzenia. Jesli cichy i sebastianek mysla ze dostana nawet 1 surowiec z tego to sie grubo myla, ja mam czas i zorganizuje taka podstawke ze nawet i w 5 sie nie przebijecie. A nawet jesli sie to nie uda, to wloze to w stocznie wszystko a potem rozbije sie o Crya i tam zorganizujemy podstawke, Cry dostanie caly surowiec co do jednej jednostki. A ty Sebastian zaplacisz za to co tutaj powiedziales, gwarantuje Ci. Wczesniej czy pozniej, ja dobuduje taka flote ze cie z…

• Dominik nie wygrasz z nimi, bo jest słowo vs. słowo kazdy w swoim sumieniu niech sie zastanowi, po co miałbym podnosic flote jesli ona tam była? No po co? Równie tak samo jak wy chcialem tego rw na nich dwoch, chcialem ich w reckach. Moglem nawet skonczyc grac po tym rw, Sander tracil by pol floty zostawalo by mu to co w 1 fali wyslal + gsy, Rod tracil by tez pol floty. Koalicja miala by przewage we flotach, bo zlom z nich dwoch podniosl by moja flote do 200k PANCY a Crya do 300k PANCY. Wszystko…

• Saxer ja rozumiem naprawde ze nie miales nigdy kontaktu z duza flota, ale uwierz ja nie jestem lisem ktory chodzi i knuje kogo ze znajomych wlozyc do reckow WIP tylko po to zeby miec z tego satysfakcje, po ST ktore widziales na moich gsach, po st robionych na moich reckach teraz? Sadzisz ze ja w jakikolwiek sposob jestem dla nich przychylny? Kompletnie widac mnie nie znasz, a maniek, Fisher reszta moich znajomych z ktorymi gralem, prosilem o recki i zawsze pomagali. Nigdy bym nikogo nie wystawil…

• Cytat od Matiq: „Cytat od mayday: „Potem jednak po godzinie sander zaprosil do acsa roda(na koncie siedział matiq) wat? Zmień informatora, albo dilera... a najlepiej to obu.” ” To wyjaśnijcie między sobą bo Rod mówi co innego prosze: Cytat: „8091830 a mi Ciebie 20 wrz, 12:26 za to ze zes cray tak ****** !!! a na koncie nie ja siedze tylko matiq” Akurat WIP w tym wypadku ktory tak tutaj obstalowywuje za tym ss jest smieszny. Juz ci tlumacze dlaczego i wam chyba tez sie to przyda. Nie bylo zadnego…

• Bezet o czym ty mowisz, tej floty tam nie bylo - TO CO SANDER WKLEIL TO TO NAWET NIE JEST FLOTA KTORA STOI NA MOONIE. zenada jedna wielka i tyle Edit:// Do waszej napinajacej sie dupy, to sandał sie napioł dlatego ze był bliski straty połowy floty bo był za pewny siebie. Prawda jest taka ze gdyby tej zwiechy nie bylo to dzisiaj te starcie bylo by na 250k% po naszej stronie, W zwiazku z tym i ta cala sytuacja, Cry dostal juz zadosc uczynienie oraz dostanie caly zlom. Moja w tym glowa zeby dostal …

• Ciekawy jestem skąd oszuście wziąłeś skana mojej floty na moonie, gdzie jej nie było, a już wiem skan jest po całym starciu, pozdrawiam i przybarwiaj sander dalej te raporty swoje. Było jak powiedziałem a wszelkie tutaj wasze kłamstwa naprawde mam głęboko w dupie.

• Po st na bonzai sander wyczail dwie fale reckow po 18 i 14k, gdzie ta na 14k była zle wyliczona i dawala szanse zeby sandera stuknac nawet solo. Potem jednak po godzinie sander zaprosil do acsa roda(na koncie siedział matiq), kolorowo już tak nie było. Potrzebowałem kogoś do acsa. Najpierw zadzwoniłem do Fishera, który powiedział że nie da rady, a potem do Crya, polecial on na czas idealnie, mialem tylko telepnac na jego czas i podniesc część reckow których sander nie wyczail, tak tez zrobilem, …

• Niestety tak jak pisali poprzednicy, universa z podwójną predkością umierają i z tym da się zrobić bardzo mało. Wszystko zbiega do punktu gdzie będą dwie prędkości, dwa uni. I tak najprawdopodobniej będzie, universa takie jak ursa z dwoma predkosciami wejda w fuzje z jakim innym uni? No wlasnie, nie wejda - powoli zaczna tracic graczy na rzecz mlodszego i tak w koło macieju. Wydaje mi się że team chyba czegoś nie widzi albo stara się nie widzieć. Nie jest potrzebne nowe uni WOGÓLE. Skupcie się n…

• Cytat od blackbeard.: „Jesteście dziwni, co ja mam do jego konta? Szukacie taniej sensacji? Banda wieśniaków :E” najwiekszym wiesniakiem tutaj to jestes Ty, posmiewiskiem tej calej spolecznosci jaka tworzy ogame, przykladem gracza ktory nie umie grac flota a nadal twardo twierdzi ze jest najlepszy ciekawy jestem po co chcesz cokolwiek zglaszac do go, skoro twoj braciszek stal na bfsie.. pajac jestes i tyle.

• Hahaha morda dzwoni koło 1, ty stary zobacz spadek na kassio kto cie zezłomował lamusie? Taaaa zezłomowałem motoryne hahaha graty Fabia, skodą nie jesteś

• speed x6? to bedzie dopiero jazda

• A jednak push to nie był, gratulacje top 7 ogame.pl speed uni.

• silent, wiesz że lata mi to koło dupy ale skoro stawiacie tego kolesia co leciał jako lamke, to myslisz ze cofal by sonde?:E cmon, lets be serious guys. tak jak powiedziałem czas pokaże czy to nie był push tak jak w przypadku agresta, jesli to push nie byl to chapeau bas

• Popieram poprzednika pod tym względem i te samo pytanie zadałem silentowi. Kto śle taką flotę na 1k gs wiedząc że straci bardzo dużo ciężkiego sprzętu, nawet jeśli minutki się zgadzały, kto ataku nie opóżnia z taką flotą? Śmierdzi to rw i to tyle. Mogę nie mieć racji, zobaczymy za 3dni.