Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 384.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ja mam w zasadzie tylko krótki komentarz do tego co zostało napisane, spalanie recyklerów jest kosztem prędkości, osobiście chciałbym mieć szybkie recki,a karą za ich posiadanie jest ekonomia ich wysyłania, zmiana ładowności poprawi sytuację ekonomiczną na tyle, że konta flotowe utrzymujące astronomiczną liczbę deuteru będą w stanie mieć zarówno szybkie recki jak i zachowaną ekonomię i ta zmiana nie zapewnia żadnej równowagi tylko rodzi astronomiczną różnicę między flotami, które się dopiero bud…
-
bunkrow nie ma, ale tez jest zajebiscie gratulacje chłopaki bardzo bylo mi milo wystartowac i zobaczyc jak dokladacie floty i lecimy zaorac ten bunkier Dzika potem zostalo zmywanie naczyn zeby zabic czas i dlugi lot dementuje straty w dexie, do nastepnego starcia i szybkiego przetopu
-
a dzień się jeszcze nie skończył Dnia XXXX następujące floty spotkały się w walce: Agresor entro [MG42] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Mandat ________________________________________________ Duży transporter 40.000 Recykler 1 Sonda szpiegowska 3 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor entro [MG42] ________________________________________________ Krążownik 19.795 ( -205 ) …
-
Dnia xxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor entro [MG42] ________________________________________________ Niszczyciel 10.902 Lekki myśliwiec 9.821.767 _________________________________________ Obrońca xman ________________________________________________ Mały transporter 14.464 Duży transporter 249 Lekki myśliwiec 3.954 Sonda szpiegowska 40 Satelita słoneczny 1.929 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 614.598 Lekkie działo laserowe 529.960 Ciężkie działo laserowe 16.346 Działo Gaussa…
-
graty maniek! zaorane Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
wstawiam za prośbą Dnia XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor entro [MG42] ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca Aramis ________________________________________________ Duży transporter 116.868 Statek kolonizacyjny 40 Recykler 10 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 7.165 Lekkie działo laserowe 5 Ciężkie działo laserowe 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor entro [MG42] __________…
-
Progi St
gardze wami - - DiD Libra
Post[15:15] <mihu> Neferet my Cię kochamy ;* Neferet my Cie nie kochamy
-
Cytat od krzych129: „ja wam powiem tak kod tej gry to takie trochę taki shit nawalone tego jak spagetki przykład za każdym razem ja odświeżacie galaktykę leci post na serwer i pobieracie okolu 120k wyrazów bo przesyła cały widok w jednym stringu bez kitu kiedy ta gra pisana xD ” wlasnie tego sie obawiam, ze oni napisali po prostu kod przenosin na sztywno nie uwzgledniajac innych mozliwych pozycji
-
Cytat od Avinashi: „Cytat od gardze wami: „Zdajesz sobię z tego sprawe, ze nie ma miejsca w zadnej galaktyce od 1 do 7 na Librze? ” no nie wiem czy na g7 nie ma miejsca... Tam jest az nadto ” Zgadzam się z Toba w całej rozciągłości, lecz 2g z 8g to jest nadal 1/4. Co oznacza, że 75% pozostałych nie ma miejsca.
-
@Art Tutaj chodzi przede wszystkim o czas. Twoja propozycja jest rozbudowana i zajmuje więcej czasu, propozycja odblokowania relokacji jest rozsądna i zajmuje mniej czasu. @ciap dlatego sie zapytalem kiedy i nie prosze jego o analize, poniewaz samemu moge to ocenic biorac pod uwage predkosc zmian w tej grze na przestrzeni roku, moze Daga powinnas ochlonac bo widze, ze za mocno analizujesz co pisze
-
Czy ja gdziekolwiek napisałem, że chciałbym mieć w grze taki system? Konta idlerowskie i na u sa mi obojetne. Zapytałem się tylko, kiedy była taka prośba przedstawiona wyżej, aby realnie określić ile czasu ewentualnie by moglo zajac jej wprowadzenie, lecz osobiscie mysle ze najmniej czasu zostałoby poswiecone na zmiane w mozliwych pozycjach do relokacji skoro wiadomo, ze system dziala bez zarzutow dla pozycji 4-12, dlaczego mialby nie dzialac 1-15?
-
@ciap Ja tutaj tylko widzę propozycje, a nie działanie - kiedy miała miejsce ta prośba? Chciałbym realnie ocenić czas potrzebny na wprowadzenie tego systemu do gry napisanej zupełnie w inny sposób. Czy nie prościej byłoby odblokować możliwość wykorzystania darmowych przenosin na pozycję 1-3 i 13-15?
-
Cytat od Art: „ Jeśli chodzi o konta idlerów na urlopie, ich statusy są właśnie wycofywane. Zatem jeśli konto przed przeniesieniem było bez urlopu i było idlerem, teraz utraci ponownie status urlopu. ” Wciąż zajmuje ono miejsce, którego nie ma na universum. Zdajesz sobię z tego sprawe, ze nie ma miejsca w zadnej galaktyce od 1 do 7 na Librze?
-
Cytat od ciap: „Cytat od Truck driver: „ ” Cytat: „Jaka jest realna szansa, procentowo jeśli zakładamy, że z 5k kont na Librze 80% to konta idlerowskie albo z długimi urlopami, że w najbliższym czasie (~miesiąc) takie konta zostaną usunięte? ” Jakby chcieli je kasować to nie zmienialiby założeń fuzji. Kiedyś przenosiło się tylko 30-40% kont. ” A tak zapomniałem, że to Niemcy. To że ktoś nie grał 24 miesiące, nie oznacza, że wciąż jest potencjalnym nabywcą ich głównego obecnie produktu, który ma …