Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 169.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
no gratulacje na ten ST wyczekiwałem cały wczorajszy dzień macie co przetapiać, Deweyowi Szo o ile będzie.
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
ogsoN216 - - Wojny Uriel
PostGratulacje Wujo, o to chodzi w tej wojnie! To jeszcze nie koniec!
-
Cytat od valadin: „No cos szkoda sojusznika...to tylko gra i niestety trzeba umiec wyciagac wnioski z popelnionych bledow... Zdaza soe i najlepszym bo nie jeden z topki pewnie tez tak sie nadzial...:P... Coz SzO bo bedzie i jest a atakierowo-obroncy GRATY pomyslu... Cytat od OgsoN: „Haha gratulacje, ładnie się podstawiłeś + nie opóźnił, w dodatku złom pod dom i ten księżyc palce lizać, gratki. ” Ogson pomysl a kto madry i majacy flote na fali opoznia lot...jakby kazdy mial sie spodziewac pulapki…
-
Gratki za upolowanie Buklika wczoraj leciałem, to uciekł lepszy go dopadł przetapiaj.
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
ogsoN216 - - Wojny Uriel
PostNo cóż nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia obu stronom
-
Mimo to, że Cie nawet nie znam, to gratulacje piękny zysk, ładnie zaplanowane. Obrońcy SzO, bo coraz mniej ludzi na uni ;<
-
gratki, doigrał się w końcu szkoda, że złom nie zebrany, no cóż, będzie miał z czego się odbudować ;[
-
[SPACE] Adeptus Astartes 4060% vs 475,28% [aVivo] Akademia Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
ogsoN216 - - Wojny Uriel
PostCytat od PaN SlowiaNiN: „SPACE: 1208,5% aViVo: 145,33% przy okazji OgsoN board.pl.ogame.gameforge.com/index.php/User/359056-OgsoN/twoje przewidywania co do aktywności SPACE już są nie aktualne to już nas 6 w rw życzę powodzenia aVivo to jeszcze nie koniec wojny jeszcze się odkuć możecie ” szczerze powiedziawszy mnie to cieszy, bo spodziewałem się, że we wojnie będzie brać udział parę osób większa zabawa, jeszcze raz powodzenia obu stronom!
-
No to Ci powiem, wisienka się trafiła złom zebrany najważniejsze, obrońcy standardowy pakiecik
-
[SPACE] Adeptus Astartes 4060% vs 475,28% [aVivo] Akademia Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
ogsoN216 - - Wojny Uriel
PostObawiam się, że ze z Space maksymalnie 5 osób będzie uczestniczyło we wojnie, lecz powodzenia obu stronom fajnie się będzie oglądało