Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 169.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Krucjo: „Ja tu z pavciosz`em dyskutujemy od tygodnia jak go dorwać... kombinujemy, główkujemy a taki trampek zdejmuje urlop i nie myśli tylko leci i zbiera żniwa. OgsoN pilnował się świetnie, to fajny gracz, udziela się od początku uniwersum i stara się być neutralny poglądowo. Gratuluję agresorowi - sojusznikowi trampkowi bo piękny zysk. Współczuję OgsoN`owi i życzę szczerze szybkiej odbudowy bo bez Ciebie ta gra jest już inna. Wracaj do gry tygrysie ” Czytając to co o mnie piszesz, to…
-
Cytat od Krucjo: „Widzisz maro ile pracy poszło na marne? Ale co w sojuszu to w sojuszu chociaż zostało. Życzę pomyślności jeśli gdzieś tam jeszcze grasz. Jedyny pozytyw to patrz jak konto poprowadzileś że top 1 solo z Ciebie wyszedł. Gratki i bez napinki. Tak to już bywa ludzie najbardziej cenią to na co ciężko zapracowali. Co przyszło komu łatwo, łatwo poszło jak w tym przypadku. ” Kurde, jak Ty wszystko finezyjnie umiesz podsumować jak będę miał do napisania pracę to się do Ciebie odezwę a że…
-
Gratki za ACS-a, niestety byłeś zdany na siebie xD ale i tak szacun za postawę. Tych lm-ów nastukałeś od groma, to teraz możesz sobie pozwalać na takie bitki. Lot na pałę się udał, zysk zawsze jakiś jest, mimo, że do podziału to przetapiaj na lmy xD obrońcy odbudowy i trzymać kciuki, aby się odbudował
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
ogsoN216 - - Wojny Uriel
PostValadin jestes smieszny piszac "nie mam zielonego pojecia kim Ty jestes i nawet mnie to nie obchodzi..." skoro Cie to nie obchodzi to po co zaczynasz a co do głównego tematu - co ma TOP100 z ekonomii?? przestań się mazać, bo widzę w Twoich oczach smutek i złość z powodu przegranej wojny. Sami wypowiedzieliscie nam wojne, to ciagnijcie ja do konca i przestancie sie nad soba uzalac.
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
ogsoN216 - - Wojny Uriel
PostCytat od valadin: „Ladny mi sojusz eko szkoda ze nie widziales czym dysponuja jesli chodzi o floty... A to ze pouciekali lub siedza na urlopach to juz inna bajka... I kim Ty wogole jestes ...???... ” Bo to jest sojusz eko, to, ze kilka osob ma flote nie oznacza ze jestesmy flotowcami "Pouciekali lub sieza na urlopach" - brak slow... u nas aktualnie jest 6 osob na urlopie, choc nie chcialbym przypominac sytuacji gdzie u Was ludzie poodchodzili na urlopy i jakos nic nie pisaliscie
-
ogsoN216 - - Wojny Uriel
PostCytat od valadin: „Tylko szkoda ze praktycznie caly sojusz VIVO sie chowa a gra tylko jedna osoba... cursing.png cursing.png cursing.png ... Panowie to WOJNA tez byscie sie ruszyli bo komentarez kazdy glupi umie napisac ale zeby dac cos od siebie to juz ciezko chowac sie za plecami jednego gracza ehhh... Tak to jest na tym etapie gry wystrczy jeden lot i wszystko sie odwraca w tabelce... ” Widzisz w tym coś dziwnego? Bo ja nie sami zaczęliście tą wojnę, więc nie wzruszajcie się nad sobą tylko ru…
-
Gratulowałem na PW, pogratuluje tutaj ST godny uwagi, nie ma co. Szkoda, że nie liczy się do wojny, no cóż, przetapiajcie bo macie na co