Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Tak jak pisałem - nie jesteś stratny, a nawet zyskałeś. Docierasz na szczyty w top zniszczonych, to nie lada wyczyn gratulacje i szkoda, że na planecie obeszło się bez dofarmu
Nie miałem okazji pogratulować w grze, to wypada pogratulować na forum można rzec "jak z bicza strzelił" taki fajny %, odbudujcie się, zwłaszcza pavciosz, no i ofc przetapiajcie pozderki
Ciężko uniknąć węszącej prewencji, wszystko tu się kręci, w obozie zamkniętym, myje ręka rękę No niestety, obrońcy czujności i aby się pilnował bardziej! Gratki tramp.
Ja to już coś od początku czułem że się uda Wyszedłeś ze "złej" passy, miejmy nadzieje że zostaniesz po tej dobrej stronie na dłużej Aurelii odbudowy, choć i tak nie spadł mocno bo EKO się trzyma Gratki za fajny procent i upragnione starcie, przetapiaj
Zysk elegancki, dofarm się udał, liczba pancerników wzrasta. Czego chcieć więcej? Obrońcy szo, choć podejrzewam że szybko się odbuduje mając top5 w ekonomii
Jeśli to Passat 1.9 TDI to szanuje, jeśli nie to lipa niemniej jednak gratulacje starcia i przeorania bunkra, dexu też fajnie za lot się zwróciło, czysta finezja, pozdrawiam