Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Całego PZ nie zebrałem, ale zysk jest. Witam ponownie, słyszałem, że się stęskniliście Pozdrawiam intouchables Przedstawiam nowe TOP 1 Solo https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Faf1da794-e308-484e-8cb1-05855695fd20_476x266 Dnia 08-01-2020 08:00:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [TOUS] ________________________________________________ Okręt wojenny 56.193 Pancernik 102.092 _________________________________________ Ob…
-
Starcie na Energetyku jest dla mnie największym zaskoczeniem... a jednak Pilnował sie jak nigdy, moony padały swego czasu, a flota jak miała się dobrze tak miała ... Do dzisiaj ... Z tego miejsca pozdrawiam @kery . Tak wiem, życie jest niesprawiedliwe giphy.gif Dnia 04-01-2020 01:43:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [TOUS] ________________________________________________ Okręt wojenny 25.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Energetyk30 [UR…
-
Przepraszam Was
Postpavilus, Kami ma rację Szacunek dla Ciebie, nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie. Pisaliśmy na pw, także moje zdanie znasz. Pomijając w dniu dzisiejszym nasze oskarżenia wobec siebie i kontrowersyjne sytuacje, jest po Twojej stronie Kami, chyba ten pierwszy raz, lecz zapewne ostatni. Kami jesteś jednym z najlepszych graczy z jakimi miałem przyjemność się mierzyć. Dzięki wielkie OGame / gameforge sięgneliście dna i zepsuliście wszystko ... wszystko co tylko miało wartość dla graczy ! Oddaj…
-
Szczęśliwego 2020 ! Postanowiłem, złożyć sobie życzenia noworoczne z kickim . Starcie tym bardziej cieszy, mieliśmy z tym panem pewne sprawy niedokończone z przeszłości. Szkoda, że kolega z sojuszu po tym wszystkim poszedł na urlop, wróć @ukati my też mamy niedokończone sprawy. #part 1 Dnia 01-01-2020 04:27:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [TOUS] ________________________________________________ Okręt wojenny 41.020 _________________________________________ Obrońca Kicki [M…
-
Z przyjemnością prezentuje nowe TOP 1 Solo unii Indus Historia polowania na Servanteza jest dość długa. Bynajmniej dwie planety relokowane specjalnie pod tą flotę. Raz już prawię się udało zabrakło 6 minut, zaś po tym fakcie ... był już nie do ściągnięcia. Z tego też miejsca pozdrawiam Serviego, jeden z najlepszych graczy jakich udało mi się poznać w tej rozgrywce uniwersum, szkoda Twojego konta... Historia rozgrywki: * przed świętami urlop na koncie * dzisiaj urlop ściągnięty, brak sojuszu, now…
-
Kolega z filmiku, do którego link zamieszczam poniżej miał napad padaczki, a jako iż zapomniałem wysłać fs'a stwierdziłem, że poskanuje okolice Okazało się, że nie tylko mi zapomniało się wysłać fs'a ...ahh ta magia świąt Z tego miejsca pozdrawiam Gnita, Samaela, ebole, Vulla, pikapatwzaamargo, pavilusa, servanteza, DMAX''a, Chickena, Rujevita, Kerego, Artela INTOUCHABLES UnfortunateExcitableArieltoucan-size_restricted.gif Właśnie tak nietykalni zamiatają na Indusie Dnia 26-12-2019 02:32:36 nast…
-
Skan, lot, bum Obrońca zalogował się po niespełna 10 min ... Wczoraj najważniejsza była ta pierwsza gwiazdka, dzisiaj na raz zapaliły się 52 Dnia 25-12-2019 18:54:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [TOUS] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.000 Pancernik 90.000 _________________________________________ Obrońca PCMF [ANHL] ________________________________________________ Mały transporter 1.800 Duży transporter 15.257 Lekki myśliwiec 6.356 Ciężki …
-
"...Ciemna strona rosnąć w siłę zaczęła my też więc czarni Jedi, mocniejsi stać się musimy..." Przedstawiam Top 1 Solo, 20k % ustanowione Obrońca zaspał, czekając na powrót floty. Zalogował się 30 min po ataku... SzO lub powodzenia w realu ! image.gif Dnia 19-12-2019 01:08:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [TOUS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 190.000 Krążownik 17.500 Okręt wojenny 20.200 Pancernik 56.650 Niszczyciel 9.919 Reaper 525 Mały t…
-
Siemanko, Przedstawiam TOP 1 ST Solo Opis akcji: Skan - lot - bum Pozdrawiam Czarnuchow ! Tych duzych i malych z21968836V,kadr-z-filmu--Nietykalni-.jpg Dnia 18-12-2019 12:24:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [TOUS] ________________________________________________ Okręt wojenny 21.000 Pancernik 62.000 _________________________________________ Obrońca ODDAMfarcik [SKB] ________________________________________________ Mały transporter 8.000 Duży transporter 8.665 Lekki myśliwi…
-
No jasne, że Tobie wytłumacze #Wstawiasz lub nie wstawiasz, zależy czy masz ochotę czy nie, w sumie to tylko tyle
-
LoneAggravatingGossamerwingedbutterfly-size_restricted.gif Dnia 02-12-2019 09:58:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [TOUS] ________________________________________________ Okręt wojenny 16.301 Pancernik 46.263 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Tanczacy z Owcami [Mns] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jakub Wedrowycz [PT-EWIL] ______________________________…
-
Rekordy uIndus
Postpepe - napisałeś z małej, nick się zgadza jak i wielkość liter. zwróć uwagę na mój nick. nie jest on trudny nie zawiera złożonej gramatyki i zapewne zwróciłeś uwagę, że pisze się z małej litery. Zmień kolo niebieski bo nic nie widać, więc w sumie jak go nie zmienisz Yoda może z dużej. Kiepsko to wygląda.
-
Sprzedam kryształ
yoda_u20 - - Handel Indus
PostCześć, Jak w temacie sprzedam kryształ, za deuter lub jak kto woli ... kupie deuter za kryształ, bądź mix. To Ty wybierasz Zapraszam na OGame - priv z24239929IH,Krysztal-gorski---poznaj-najwazniejsze-wlasciwosci.jpg
-
Graty starcia Panowie ! #pusherom mowimy stanowcze STOP, złomować takich i gnębić jestem jak najbardziej za tą polityką !