Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 154.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty, również w zimnych tonacjach Chociaż sondy dał dołączyć ...

• #66 download.php #Brodaty pierwszy raz zobaczyłem możliwość, że to tutaj zajebiście się maskowałeś. Mój ostatni skan na twojej floty z przed conajmniej miesiąca. Nie wyobrażasz sobie mojego zdziwienia, po wylądowaniu Twojej floty chwile przed 3. Tego się naprawdę nie spodziewałem. Pozdr z u20 Brodaty #HonestGameMatter Pozdrowienia dla całego sojuszu! Ps: Wszystkie życzenia dla Marzeny "Nie było mnie tu chwilę, tęskniłem przez cały tydzień..." youtube.com/watch?v=v8I0-BYvoVY Dnia #66 następujące …

• 1 czyli 2 Starcie widać na pierwszy rzut oka - PUSH ! Lot podczas minut obrońcy co ewidentnie sugeruje analize logowań ! Nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzić iż obrońca specjalnie wystawił flotę pod push Jak tylko wrócę z bana za identyczną akcje śle ticketa !!! youtube.com/watch?v=TSvVXReY_W0

• Cytat od Miracle: „Cytat od yoda_u20: „#62 | Top1 ACS | [inus]: Poper & yoda & Yagodzianek & PrzechodzeNaEko vs. Old Sykstus [uot] ~ 435 069% #62 | Top1 ACS | [inus]: Poper & yoda & Yagodzianek & PrzechodzeNaEko vs. Old Sykstus [uot] ~ 435 069% ------------------------------------------------------------------------------------------------ #63 | Top1 solo | yoda [inus] vs. ODDAM RandomUser [FAL] ~ 303 709% #63 | Top1 solo | yoda [inus] vs. ODDAM RandomUser [FAL] ~ 303 709% ----------------------…

• #62 | Top1 ACS | [inus]: Poper & yoda & Yagodzianek & PrzechodzeNaEko vs. Old Sykstus [uot] ~ 435 069% #62 | Top1 ACS | [inus]: Poper & yoda & Yagodzianek & PrzechodzeNaEko vs. Old Sykstus [uot] ~ 435 069% ------------------------------------------------------------------------------------------------ #63 | Top1 solo | yoda [inus] vs. ODDAM RandomUser [FAL] ~ 303 709% #63 | Top1 solo | yoda [inus] vs. ODDAM RandomUser [FAL] ~ 303 709% -------------------------------------------------------------…

• gratki wlotu, zysk jest top na pancki

• malenizna do malenizny i wyjdzie ciekawy zysk Graty Szturman Do zobaczenia w kosmosie za niedługo, pozdry

• Graty Dobrze, że ktoś utarł nosa jemu Udanego przetopu

• Gratulacje Panowie, wyczucia czasu Zysk piekny

• Cytat od El Jose Papa: „Powiem tylko jedno push znowu hehe. A tak na poważnie wrocilem na octans poklikać na zimę, 2 dzień gry po przerwie i lipa hehe, pare browarków zmulilo mnie i po sprawie Yoda juz wiedział co zrobić. Czyste zasłużone ST, graty Yoda. ” Dzieki Jose za komentarz, wyjaśniło się szybciutko i chociaż lamentu nie będzie. Jeszcze raz SzO !

• #65 Historii nie będę opowiadał, bo po rozmowie na pw z obrońcą powiedział, że się sam wypowie. Ogromne SzO, Jose ! #Najważniejsze, że ja i @BIEDRONEK77 wiemy co jest pięć. Pozdro #Lecimydalej #HonestGameMatter giphy.gif Dnia #65 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [inus] ________________________________________________ Krążownik 700.000 Okręt wojenny 300.000 Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca Jose P [B_S] ________________________________________…

• Graty Szturman, zysk jest już fajny a i ilość pancerników na pewno cieszy oko

• Graty zysku, kolosalny Piwek szkoda sury, gramy dalej Pozdry chlopaki

• Cytat od Toms150: „Skończmy już te wojenki na forum, prowadzą do nikąd. Gramy razem już pół roku, wszystko dla wszystkich jest jasne Gratulacje Yoda, piękny zysk tutaj ugrałeś, a obrońcy szybkiej odbudowy. Cytat od yoda_u20: „#Jeżeli nie potrafisz czegoś zrobić, to nie znaczy, że inni też nie potrafią i muszą kupywać konta. Może po prostu dobrze grają, warto to czasem przemyśleć przy następnych rozważaniach i wydawaniu opinii. Nie mierz wszystkich swoją miarą. ” Podoba mi się co napisałeś. Wiesz…

• Cytat od cokolwiek: „@yoda_u20 Ad2 Czy ja gdzieś głoszę o zasadach? Nie. Jakbyś nie znał to byś wiedział co i jak - i między innymi - dlaczego uważam, że zasady w ogame są ciągłe łamane - i moje własne zasady uczciwości są inne niż te oficjalne. Więc konkretnie - a) gdzie głoszę o zasadach - skoro tak twierdzisz, to pewnie masz konkretny cytat b) dlaczego zakładasz, że tylko o próbach moonowych pisałem? c) dlaczego zakładasz, że grałem jako konto pushowe - masz na to jakieś dowody (ale dowody - …

• Cytat od cokolwiek: „Skoro już ktoś mnie przywołuje, to się wypowiem: 1. gratki zysku, SZO dla obroncy. 2. @yoda_u20 skoro zarzucasz komuś, że się pushował na moim koncie - to może racz także wspomnieć, że ty także się pushowałeś. I że nawet godziłeś się na ryzyko bana, tak ci zależało na nieoddawaniu zasobów. Każde robienie moona to także push i na dobrze pilnowanym uni - ban ... Ale jak to Polak - innym wypomina, na siebie nie patrzy. 3. Co do White Widow - ja już ci napisałem dawno - napisałe…

• Cytat od szturman: „Kto to był ten obrońca, że ja nigdy tej floty nie widziałem ? Chyba, że miał inny nick ? Yoda co do oskarżeń to nie mozesz się dziwić, że takie padają. Otoczyłeś się puszerami którzy regularnie wiszą na banie, puszują się aż drży na uni... cały wasz sojusz ma łatkę puszerów/ oszustów więc nie dziw się, że i Ty będziesz tak oceniany Graty STarć bo zyski kolosalne ” Nie @szturman, każdy gra jak gra. A pakowanie kogoś do jednego worka, jest niewłaściwym podejściem. Zgadzanie się…

• #64 download.php #Hat-trick pięknych starć wypracowanych odpowiednio wcześniej, zanim finalnie do nich doszło. #relokacja #obserwacja#poświęcony czas. Myśle, że czas na podsumowanie i mój komentarz do niektórych osób: #Jeżeli nie potrafisz czegoś zrobić, to nie znaczy, że inni też nie potrafią i muszą kupywać konta. Może po prostu dobrze grają, warto to czasem przemyśleć przy następnych rozważaniach i wydawaniu opinii. Nie mierz wszystkich swoją miarą. - posty chłopaków z [AnN] po bardzo małej c…

• #63 download.php Świetne konto prowadzone przez dobrego gracza, oddane. Niedawno zdjęty urlop, miał być moon kill jednak wczorajszy skan wykazał bfs, szok. Miałem 6 układów, ale mimo do końca nie wierzyłem, że gracz zapomniał o fs. Lotka w układ 52min lotu, szybki moon, a później zbieranie największego pola zniszczeń w starciu solo na tym unii jak i zysku. #Dedykacja starcia dla @Gnito zobacz jak czarnuchy odwalają alpejskie starcia tego uniwersum. #Intouchables wracamy na tron youtube.com/watch…

• #62 v2slbRI14tB0yrzjgfqJkNkcC5O-1024x576.jpg Czas relokacji zbiegł się z masowym oddawaniem kont przez graczy z sojuszu [NZD]. Yagodzianka i ja zawitaliśmy do 5 gali, blisko chłopaków, niestety jak szybko zagościliśmy tak szybko urlopy poszły w ruch. Minął jakiś czas i niestety ale na koncie przywitaliśmy Old Syktusa (jeszcze raz sorry Old to nic osobistego), jednak reloki były robione w konkretnym celu. Poper w końcu dołączył do nas, przyszła chwila w której każdy z nas miał czas a efekty można…