Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od dexPL: „Cytat od Muniek: „Moze ktoś powiedziec cos wiecej o tym zarabianiu na odkrywcy z ekspów na piratach ? Jakies liczby, jak to wysyłac itp ? Kazdy pisze ze milion sto miliardów ale zero konkretu ” Kiedys wrzucałem wyliczenia - dla 500k lmów (bo lmy wychodzą najlepiej) w jednej fali. Z samych obcych / piratow wychodzi ok 3.2kkk (2.4kkk mety + 0.8 kkk kr) zysku po wysłaniu 400 expów (plus standardowy zysk z ekspedycji). Uwzględniona jedna czarna dziura (bo szansa 1/400). 400 expów ro…
Moge wypowiedziec sie w temacie. Jestem w trakcie rozwoju nowego konta na Odkrywcy. Wysyłam kolonizatorami całe fale slotów w poszukiwaniu dużych planet. Szukam minimum 303 pola (bo po dodaniu terraformera i dopalacza +15 pól będę miał wszystkie planety z minimum 400 pól) zachcianka. Póki co tak jak piszę moja najmniejsza planeta to 303 a największa 326 pól. Posiadam póki co 7 planet, ilość kolonizatorów ciężko powiedzieć ale około 30 kolonizatorów na jedną planetę. Może więcej. Jaka jest najwię…
Moze ktoś powiedziec cos wiecej o tym zarabianiu na odkrywcy z ekspów na piratach ? Jakies liczby, jak to wysyłac itp ? Kazdy pisze ze milion sto miliardów ale zero konkretu
Jasne że do zrobienia, jeżeli ma 40 kkk deu na miesiąc a magazyn tylko na 4 kkk krisu. Jak wyburzyć ten magazyn jjeszcze o 1-2 lvle to by i dodatkowe 1-2 mln anty dało sie tak zmielic Tylko ze zakładasz że ma 40 kkk DEU na miesiac a magazyn na 21 lvl (krs / met) kosztuje 1 kkk mety...troche mi sie to nie kalkuluje. Nie wazne, nie interesuje mnie to az tak.
Ja mam gdzies akurat ten bonus do krisu bo wiecej daje bonus do deu na 15stce. Włączyłem sie tylko gdy zaczełaś podawać jakieś nierealne liczby. Zanim zapytasz dlaczego nierealne podziel 1 000 000 przez 31 dni smile.png Pozdrawiam.
Ja mam gdzies akurat ten bonus do krisu bo wiecej daje bonus do deu na 15stce. Włączyłem sie tylko gdy zaczełaś podawać jakieś nierealne liczby. Zanim zapytasz dlaczego nierealne podziel 1 000 000 przez 31 dni Pozdrawiam.
Nikt nie wydaje 1 kk na handlarza co miesiac bo wystarczy podniesc magazyny i robic to raz na jakiś czas. Ewentualnie jak ktos nie zaplanuje nic na wiecej 3 dni do przodu i zamienia 3 dniowe wydobycie bo ma kase to tak.
Witam, Kiedyś była fajna lista konfiguracji uni, nawet była interaktywna. Gdzie teraz można dowiedzieć sie jakie ustawienia mają polskie uni ? Jak w dupie to można zamknąć
Na quantum wpadło 6k annty czyli standrad przy evencie x9 Nie zdziwiłoby mnie wcale gdyby programysci na części uni użyli innego wzoru a na części innego....lub gdzies wzór zmienili a gdzieś zapomnieli.