Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No tak mi sie wydaje dlatego wymyśliłem tak: Klikam se handlarza za 3500 anty od razu (mimo że teraz nie potrzebuje) i gram, ekspie i czekam na maxymalny przelicznik z ekspów. Jak trafie to wykorzystuje go i od razu znowu klikam raz za 3500 anty i znowu ekspie na max. Nie wiem tylko czy z ekspa przelicznik może isc też w dół czy tylko w góre.
-
Siema mam kilka pytań odnośnie handlarza z ekspów. 1 - zakładamy że kliknałem sobie za 3500 anty handlarza dexu i teraz latam na ekspy - czy gdy znajde handlarza to może w tej sytuacji zamienić mi handlarza dexu na np krisu ? (czy nie jest mozliwe i nastapi po prostu zmiana przelicznika ale nadal bedzie to handlarz dexu) ? 2 - czy handlarz z ekspa może także obniżyć przelicznik ? (tak jak ten klikany za antu) ? mam obecnie handlarza dexu 1d - 2k - 2,82m i boje sie latać na ekspy bo obniży mi sie…
-
Prędkość badań x14!
Muniek - - DiD Quantum
PostZnając społeczność znajdą się i tacy którzy będą chcieli zwrotu anty / dopalaczy za badanie które przyśpieszyli na 3 dni przed wprowadzeniem zmian...
-
Moim zdaniem nie. Jest ryzyko, ciągle odbudowują te floty, pilnują tego.
-
a da sie wpłynac jakos na zdobywanie anty z ekspów ? puszczam 1 pionier jak nie mam czasu dołączac dtkow do tego 1 golas pionier - czy na anty ma to znacdzenie ?
-
[center] Zyski dnia (2020-02-08) dla Muniek_1987 [ATL] Quantum.pl Liczba RW : 15 Zrabowany metal : 25.190.628 Zrabowany kryształ : 9.038.308 Zrabowany deuter : 4.649.561 Zebrany metal : 0 Zebrany kryształ : 0 Zniszczenia : 0 Straty : -0 Zyski : 38.810.157 Cos takiego zs expów pewnie tez sie tam da ? Jeszcze nie prooobowalem.