Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Teraz weszło: Zrabowano: 3.418 Antymateria. Nigdy tyle poza eventem nie znalazłem. Ciekawe jaki jest max.

• Dowodzi że dalej chce sie grać flotami w sposób inny niż tylko latanie na expy. W tym temacie są najwieksze przychody z Odkrywców w historii, większe niż w grze Skonczcie juz truć dupe o tym samym temacie od 150 stron bo czytac sie tego nie da. Co do automatycznego obrazania od lam jak ktos sie przyzna o złomie - wróc sobie do swoich ST gdzie Cie na satki przerobili.

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

Widze że kolejny forumowy inspektor Gadżet Dostałem złoma na flote, nie expy, więc mylisz sie pisząc że ludzi sie nie chce grac flotą. Flociarze są aktywni, ekowcy zadowoleni z boosta, farmdrzy z 75% idlów, doszły expy i expowcy tez zadowoleni. Tylko Ty - co najlepsze ! - osoba ktora nie gra - jest niezadowolona

• Wersja 7.x - dyskusja

Dzis mnie niestety wyliczono z moon-pz takze @dexPL nie opowiadaj bajek, nie grasz, nie masz pojęcia.

• Kupie deuter - sprzedam mete - sprzedam kris - sprzedam statki (tez na zamówienie) - sprzedam przedmioty

• Wersja 7.x - dyskusja

Mysle ze robią 500 mld dzienie albo 800 mld dziennie. Ponoc niektorzy 5 biliardów rano zrobili albo 20

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Elkanen: „Cytat od Muniek: „Nie mozesz nic zrobić ? a jakby inni na expy nie latali to co takiego byś zrobił nagle ? ” Bym cisnal mocniej na idlakach tak jak to robilem przez ostatnie lata gry. Dogonilem w eko niby wielkich graczy wiec o czyms chyba to swiadczy... ” a dlaczego teraz nie możeszz cisnąć na idlakach ? w czym to że ktos expy puszcza przeszkadza Ci przy farmieniu idlaków ?

• Wersja 7.x - dyskusja

Nie mozesz nic zrobić ? a jakby inni na expy nie latali to co takiego byś zrobił nagle ?

• zrezygnowalem z tego

• witam, czy moge skasowaxc moona na planecie i kliknac relokacje tej planety ? czy taka relokacja sie uda ? pzdr

• Pytanko o gracza z dawnego uni 1

Muniek - - DiD U68

Przekaż mu zdrówka mimo że nie znałem się z nim na Ogame. Ciężka sprawa poważne wypadki, sam jestem w trakcie leczenia po poważnym wypadku na snowboardzie (to mój zawód) i od 2019 nie moge się pozbierać (to samo, operacja, rehaby, konsultacje). Pamiętam te LMy Nikt inny tego wtedy nie robił. Jeszcze raz zdrówka.

• Pytanko o gracza z dawnego uni 1

Muniek - - DiD U68

Gra tam jeszcze gracz Jarecki ? Podobały mi sie Jego ST gdzie atakował graczy flotą składajacą się z 1 000 000 LM i nic wiecej. Ciekawie to wyglądało wtedy.

• Jest ok, nic nie trzema zmieniac.

• Cytat od Iron Dragon: „Witam, jaka jest najniższa możliwa temperatura planety na 15 polu w układzie w przypadku Uni Norma? Jak wiadomo im niższa tym wyższa produkcja dexu... Planeta na którą trafiłem ma takie wyniki: temp.png Pytam, ponieważ sugerowałem się tym tematem: FAQ: Planety - Kolonizacja ” Najniższa to -170 stopni a nie -130 jak Ci piszą. - 167 to nie bug, najnizsza to -170 stopni, po prostu nikt nie przeczytał ze zrozumieniem inna sprawa że deu liczy soe od -130 ale pytanie jest o najz…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Elkanen: „Cytat od roermond: „Gram odkrywca i sredni zysk z piratow/obcych to 100kk metalu 50kk krysztalu ze starcia. Jak się nie trafi czarnej dziury to wychodzi to nawet fajnie.Przestalem nawet latać na idlakow. Nie przeszkadza mi to, że ktoś wyciąga dziesięć razy więcej ze starcia. Dla mnie to dodatkowy zysk i to się liczy. Czego tu zazdrość. To tak jak z lokata w banku na 5%, jeden zainwestuje 20tys a drugi 2mln.Mam zazdrościć że ktoś zyska więcej? ” nie chodzi o zyski czy straty ty…

• Wersja 7.x - dyskusja

Ja by wyciagac 1 kkk dziennie potrzebuje 10 tys MT i 500 sond. Topka by wyciagac miliardy potrzebuje grube miliony LM i setki tysiecy pionierów. Musisz ogarniać takie rzeczy Podział jest uczciwy, zastanów sie nad tym zanim znowu wkleisz topke

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Elkanen: „Cytat od Muniek: „Jezeli nie dasz rady to inwestuj w eko, w ekspy odkrywcy (zobaczymy jak Ci pojdzie skoro to bez wysiłku.....) opcji masz duzo, trzeba pomyslec ” Czlowieku, na Q dajesz rade wyciagnac 1kkk z idlakow? Winszuje. Ale na Librze mozesz latac 24h i tego nie osiagniesz. Ogarniasz to? ” tak, dlatego polecam Ci zarabiac w inny sposob, poradzis sobie

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od dexPL: „Cytat od Muniek: „Tłumacze ze da sie zyskownie grac inaczej, nie obchodzi mnie Libra ani Twoje konczenie gry. Pokazuje ze nie tylko expem człowiek zyje. ” A my ci tłumaczymy, że w obecnym ogame twoje 1kkk dziennie to co najwyżej na frytki - i tyle. Ładnie wygląda, ale w rankingu nic nie znaczy i o topke nie powalczysz.Widzisz - my piszemy z perspektywy ludzi ambitnych co chcą zarabiać miliony, a ty - z perspektywy robotnika, który jest zadowolony, że zarabia 3000 i mu to wystarc…

• Wersja 7.x - dyskusja

Jezeli nie dasz rady to inwestuj w eko, w ekspy odkrywcy (zobaczymy jak Ci pojdzie skoro to bez wysiłku.....) opcji masz duzo, trzeba pomyslec

• Wersja 7.x - dyskusja

Tłumacze ze da sie zyskownie grac inaczej, nie obchodzi mnie Libra ani Twoje konczenie gry. Pokazuje ze nie tylko expem człowiek zyje.