Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od dexPL: „Cytat od Muniek: „Czemu ty tylko o oszustach myslisz ? Nie uwazasz że liczy sie to co chcą gracze a nie oszusci ? ” Brak ACS jest korzystny tylko i wyłącznie dla top5-10 flot ” duuuuży błąd

• i tak bedzie tam 50 osob z czego 48 bedzie puszczac ekspy a 2 beda budowac eko

• Czemu ty tylko o oszustach myslisz ? Nie uwazasz że liczy sie to co chcą gracze a nie oszusci ?

• Wersja 7.x - dyskusja

Muniek - - Porozmawiajmy o OGame

Zostawiam cie w twoim swiecie bo nie rozumiesz co sie pisze do ciebie. W twojej glowie moge byc skompromitowany, nic sie nie dzieje.

• Czym wieksza próba tym dokładniejszy wynik. Nie probujcie odkryc Ameryki na nowo.

• Wersja 7.x - dyskusja

Rozmawiałem z członkami sojuszu to po pierwsze. Nie moja wina ze taka jest polityka gry. Mamy inne zdania na ten temat.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od 19dawid45: „To akurat wiem tylko ostatnio się nasilił u mnie 2krotnie już pomijam że czasami wywala mi błąd 404 ale tylko na Q Tak więc Muniek pokaż jaki kozak jesteś w naprawie tego co zrobiłeś. Ruda wycieła moje posty ale chyba Elkanen i reszta już wiedzą co zrobiłeś ” Nic nie zrobiłem. To tak jakbys pracował, dostał wypłate od szefa i nagle policja do ciebie przyszła i kazala oddac wypłate, brak rekompensaty i jeszcze do wiezienia na 2 tyg. Nawet nie moge oddac Wam surki z nowego kon…

• SzO to szybkiej odbudowy a Gz to chyba gratz ? ale nie jestem pewny....gratz albo jakies inne wyrazenie dla nerdów. nie wiem jak mozna kogos odesłac na google z tym i jednoczesnie nie odpisac co to znaczy....

• Wersja 7.x - dyskusja

Fajny pomysł żeby przerw nie było, sam czesto licytuje. Na Q ciezko wygrac i zdecydowanie przydałoby sie wiecej aukcji.

• Wersja 7.x - dyskusja

Pisałem do @Avinashi akurat tylko nie wiedziałem że to kobieta - nie domyśliłem się po tej typowo polskiej kobiecej ksywce

• Wersja 7.x - dyskusja

Czyli po prostu zrobiłes zwozke sury i tyle ? Nigdy tak nie miałem...chyba ze trzeba z czymś trafic przewd / po 03 00 itp ? dziwne

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od kermit: „1. sprzedaje na planecie statki ale nie odbieram surki za nie z rynku. 2. robię o 22 zsyłkę wydobycia (nic nie zostaje na planecie) 3. o 6-tej rano zanim zrobię zsyłkę mam na planecie nocnego wydobycia 10kk mety 4. klikam na rynku odbiór mety ze sprzedanych statków (po odliczeniu opłaty rynkowej jest to 50kk mety) 5. w magiczny sposób mam na planecie 53kk mety zamiast 60kk Tak jakbym zrobił zsyłkę o 3 w nocy (restart serwera) i od 22giej wydobyłbym tylko 3kk mety jedyne lekarst…

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Elkanen: „Cytat od kermit: „jedyne lekarstwo na to to poranna zsyłka na 10% -> odbiór sury z rynku -> zawrotka zsyłki -> wysłanie zsyłki jeszcze raz ” Nie zgodzę się z tym. Robie zwozki po południu. 2h i mam sure z całego konta w jednym miejscu. Floty z planet lecą na stację na konkretnego moona na 100% speed. Bez żadnego zwracania czy innych kombinacji i o żadnym powielaniu surowców wynikających z błędu gry nie mam co marzyć choćbym nawet chciał. ” a odbierasz flote kupioną na rynku co…

• Wersja 7.x - dyskusja

a nie lepiej wysłac te 10 mln mety na moona w 30 sekund i wtedy odebrac mete z rynku na wyzerowanej planecie ?

• Prędkość serwera

Muniek - - DiD Quantum

u mnie od kilku dni jest juz ok jak u Was ?

• Cytat od Void: „Cytat od Muniek: „Do czego mogą przydac sie nowe boostery - czyli CZASOWE boostery do energii....wg mnie lipa. ” A gdzie są czasowe boostery energii? Tylko mechanik ma +10%. Przydaje się, jeśli nie chcesz pakować 600k sury w następny poziom elektrowni, a satelity i tak są rozbite po jednym dniu ” za kilka dni wchodzą

• Do czego mogą przydac sie nowe boostery - czyli CZASOWE boostery do energii....wg mnie lipa.

• Ponad 300 dla Odkrywcy to banał. Mam same planety minimum 303 pola. Moja najwieksza to 326 pól trafiona. Tak wygląda z terra 14 lvl: 17.112km (237/394)....wiec z przedmiotem +20 pól bedzie 400+ Mam taki plan na wszystkie planety mimo ze wiem ze nie zabuduje. Wystarczy srednio 15 kolonow i mamy 300+ edit: od razu mówie ze dzis pije alkohol wieczorem wiec robie awanture po pijaku i nie ponosze konsekwencji.

• UFS - dyskusja

No i jeszcze kwestia samych tematów z ST. Kiedys fajnie sie to czytało, czasem nawet ktos tłumaczył jak to zezłomował jak inny gracz mniej doswiadczony o to zapytał. Teraz wchodze w byle jakie ST i połowa komentarzy: "złodziej, kupił, sprzedał, oszust, ban, odsyłka"

• UFS - dyskusja

Gram od 2007 wiec nie do konca jest to spoznienie, raczej tęsknota Nawet jak sie samemu nie grało flotą to czuć było żywe uni.