Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Reklama
Postnie kupuj anty, poczekaj, powinno za jakis czas zniknac
-
lość przedmiotów, które odkrywcy mogą znaleźć w ciągu dnia na ekspedycjach, zostanie zmniejszona do 1 (zamiast 2). Ilość przedmiotów, które odkrywcy mogą znaleźć przy aktywnym zdarzeniu na ekspedycjach, będzie wynosiła 3 (zamiast 10). Dajcie mi placek z jagodami i niemiecką twarz to pokaże co o tym myśle.
-
Jestem świeżo po zakupie 2 kawalerek w Kato. Nie powiedziałbym że ceny mieszkań maleją, powiedziałnym że stale rosną. Do tego rynek wtórny dogania cenami rynek pierwotny. Kupując pod wynajem nie ma co czekać rok czy dwa....ja proponuje dobrze poszukać, ponegocjować i kupować. Czekając rok jestesmy rok bez zysku.
-
Zmiana prędkości flot
Muniek - - DiD Quantum
PostSzanuje każdy pomysł jaki pojawia się w did quantum, trzeba rozwijać grę i stale ją ulepszać. Jestem na nie
-
Opłacalność Odkrywcy
PostTo k***a nie graj i dej mi spokój
-
@Art Czy ze względu na to że ogame doczekało się uni x10 eko / x20 badania.... jest szansa za sprawą ankiety podniesienia do x10/x20 tak starych uni jak quantum ? Byłoby to dobre rozwiązanie - by choć troszke Zbieracze miały szanse w nadgonieniu Odkrywcy przy wielkości flot ekspowych jakie tam latają.
-
Opłacalność Odkrywcy
PostWg mnie latanie tylko po to żeby powiększać skład swoich 7-8 slotów w nieskończoność jest bez sensu...do tego wszystkie sloty składają się z 1-2 rodzaji statków, super strategia gry fakt że w statsach w górę ale po co... Chodzi mi o to że tym sposobem gra kończy się od razu bo nic nowego sie nie pojawia oprócz powiekszajacego sie slota.
-
Opóźnione eventy
PostPolecam puszczać nawet do 3 dla pewności i po problemie
-
Opóźnione eventy
Posta po co to "naprawiac" ? wiesz ze jest od 3 to latamy od 3, nic to nie zmieni
-
Nie po to jest community manager, nic z tym nie może zrobić i nie mógł od początku. Community manager nie jest osoba decyzyjną. Może przekazać opinie graczy, na pewno do GF doszło duzo opinii z wszystkich kraji i tyle - wiecej polski team nie może. Jezeli zadajecie w kółko te same pytania do CMa - dlaczego ogame tak wygląda, dlaczego wprowadzono rynek, dlaczego ekspy są tak wysokie, czy takie mnozenie surki na expach jest normalne. Zaden z tych tematów nie jest do rozwiazania przez CMa. Nie to s…
-
Awaria lobby
Postczay tylko u mnie ? niie idzie wybrac uni / logowania