Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Ruda kiedy jakieś pierwsze podsumowanie?
Bladas co się stało? Chyba nie chcesz powiedzieć, że zostałeś farmą Flotę masz więc się odkuj, graty atakierowi
Wreszcie większy zysk I tak dalej twierdzę, że stać Cię na więcej. Lataj i złomuj
Jest przywitanie ale wszyscy wiedzą, że stać Cię na więcej Czekamy na coś grubego
Kosisz równo, życzę jeszcze więcej jeszcze większych starć pięciocyfrówkę poproszę, najlepiej w ACSie ze mną xD
Mało surki u obrońcy jak na niego ale ważne że zostało w rodzinie tylko pewnie Misiu będzie niepocieszony
Po raz kolejny ST po urlopie Ci obrońcy to powinni się wszyscy poprzenosić z 200 us od Ciebie to może by zdążyli się zalogować
Finek weź wreszcie zrób jakieś porządne STki i zyski a nie wklejasz takie co ja sam umiem zrobić Niemniej trafić aktywnego lakiluka to też wyczyn
Yes na krzywy ryj? to do Ciebie niepodobne, zapożyczyłeś od Andre sposób na stki? Gratulacje dla was obydwu
Kolejne ST 35 życzeń, czego chcieć więcej? Chyba kolejnych jeszcze większych starć Pozdrawiam
Zysk miazga chyba muszę dorobić MT a przede wszystkim zacząć skanować Liderujesz naszej drużynie, oby tak dalej
Kolejne 500 baniek, kolejny cel z notatnika wykreślony...dobrze że jest eko x 5 bo cele szybciej wracają do niego
Szkoda, że dtki nie były pełne...Dawaj dalej bo nie widać Cię tu tak często jak innych Komorników
Ładny zysk i kolejny ekowiec w Twoich reckach Skanowanie jak widać daje efekty
Znając Ciebie to dopiero początek i przy okazji SND znów pokażesz pazurki Gratulacje
Jak to było na 8g to Sir Grzegorz tam trzymał flotę jeszcze jak grałem na poprzednim koncie:P Znowu obserwacja przyniosła efekty, tak trzymać
Ty i solówki? Znów nie wierzę na krzywy ryj Ci lepiej wychodzi postaraj się o jakieś powyżej 10k
500 baniek z 900% to są jakieś jaja mam nadzieje, że na dłużej jesteś w grze i że przegonisz Pozioma
Gratulacje zgrany duet znowu w akcji, coś czuję że to nie koniec
Zwiększyłeś zaangażowanie czasowe i ilościowe jeśli chodzi o skanowanie i obserwacje, kwestią czasu jest doczekanie większych i lepszych ST Graty