Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Słaby zysk Ty zawsze jakieś lepsze miałeś, chyba ostatnio ktoś Ci zakosił te lepsze cele...Graty tak czy siak bo konsekwencja zawsze przyniesie skutek
Kromaczek zlazł z urlopu i znowu wypaśne RW Gratulacje i prosimy o więcej. Co do wylewanych pomyj i pięknych epitetów nie będę komentował bo nie ma co się zniżać do niektórych poziomów
Co wy byście beze mnie zrobili? Połowa zysku dla mnie za te dobre potwierdzone info Lataj częściej Andre a nie chomikuj dexu
Miło widzieć tych co rzadko tutaj goszczą. Gratulacje lecą i prosimy o częstsze wstawianie RW
Tankowanie pierwsza klasa aż zazdrość bierze na takie widoki Gratulacje
Musisz częściej ze mną wymieniać pw to będzie mniej tych rw za dobrze Ci ostatnio idzie...wykoś wszystkich
Przetapiaj na drób bo ktoś wreszcie musi go mieć A zyski niebagatelne po raz kolejny
Rzadko widać Misie po prawej więc gratulacje dla atakującego. A obrońcy szybkiej odbudowy
Szkoda że puste...stać Cię na więcej Misiu jedziesz z koksem
I znowu dwie bańki Zacznij wreszcie solidnie w eko inwestować a nie tylko flota i flota
Azahiel to chyba Twoja nic nie ucząca się farma jak ma tak mało obrony to może i ja go poskanie jak będziesz na u
Ile ja się muszę narobić żeby 700 baniek zyskać...a Twoje co drugie rw ma takie zyski Graty
Nareszcie jakieś tłuste RW ale to i tak na Twoją flotę mało...czekam na sześciocyfrówkę
Słabe to rw Wisior byś się wziął wreszcie do roboty i wziął przykład np. z Bigota jak sie zyski robi Graty
Kin znowu ustrzelony...proponuję dokończyć dzieło i wyzbyć go z całego drobiu Finek jeśli zdołasz
Jak dla mnie to możesz robić takie zyski codziennie tylko czy starczy celów dla innych? Gratulacje
Za trafienie Tomcia wielkie gratulacje się należą bo to bardzo solidny gracz i jeszcze kiedyś na 1 był za mną w statach a teraz proszę top 100. Sszybkiej odbudowy życzę A Pener już na pewno przetopił zysk Graty jeszcze raz
Zysk bardzo dobry jak na brak farmingów oby tak dalej bo za coś trzeba latać
Małooooo, jedno takie na tydzień rób to będzie dobrze i nie narzekaj na paliwo tylko buduj ekstraktory
Czekamy na coś większego Yes choć i tu mogło być pięknie gdyby była surka