Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Zygunia z tego co mi wiadomo to obrońca ma więcej smakowitych kąsków Gratulacje i bywaj tu częściej bo Cię ostatnio Twoi sojusznicy wyprzedzają we wrzucaniu Starć
Nie wiem jak ja to liczyłem, że mi top 10 wyszło Jednak top 11 solo Gratulacje Warka flota już potężna szkoda że nie ma zysku z rw ale wróg zniszczony i może już nie będzie psuł humorów
Wczoraj zarobiłem u obrońcy ponad 200 baniek...dziś był bardziej hojny Pozdrawiam go i życzę odbudowy co przy jego eko to moment. Specjalne podziękowania dla Selenki i Bigota Nie tylko topka robi zyski Edit: logo masz takie jak należy Poziom pn4life.jpg Dnia 13-09-2018 16:13:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Pancernik 9.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca second [Leonardo] ________…
Kromak super strzał Cel zrealizowany w 100% Top 5 solo? Stać Cię częściej na takie starcia i może zachęci Cię to że Yes Sel i Ancys mają więcej st w top 10 niż ty :p Pysiu szybkiej odbudowy najlepiej w kolejnych st byle nie na PN bo może znowu kogoś wkurzysz xd Nie zostawiaj gry bo grać umiesz