Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Obrońca to się niczego nie nauczy...Proponuję za tydzień kolejne st i tak aż bunkier będzie skasowany do zera
I znowu banieczka wpadła, zyski Ci niebagatelne wychodzą jak już coś trafiasz
ST w obronie rzadko się zdarza więc graty się należą...atakujący chyba zapomniał co to falanga?
Obrońca zasłużył Ciśnij go dalej jak tak mądry i gość w tym dziale częściej...Gratulacje
Mallory jak zwykle w formie jak ktoś przyśle cel chyba za następny cynk wezmę 50 % zysku Gratulacje dla was mało ACSów jest to się chwali, że się udało
Kromaczku zdejmij częściej urlop bo Ci Bigot wszystkie cele wykosi Graty
Złodziej celów!! ważne, że zostało w rodzinie no i nie dasz się dogonić w zniszczonych militarnych
Niecałe 20k gsów i bardzo dobrze nie lubie bunkrów więc możecie zaorać wszystkie najlepiej po kilka razy żeby nie przyszło do głowy się odbudowywać
2 mld ślepej kurze wiesz ile ja się muszę napracować na takie ilości? chyba czas dorobić pancy
Dzięki Tobie i ja zarobiłem niektórzy nie zdają sobie sprawy z ilości gęsiny latającej na uni. Koś te pozostałe bunkry w okolicy
Fiu fiu 500 baniek niecałe wpadło nareszcie Tobie bo Twoi sojusznicy ostatnio czyścili równo. Oby tak dalej
Welcome back czekamy na coś więcej no i wróć do top 100 a to już pare ładnych mld trzeba zarobić
Znowu bańka zdecydowanie największe zyski z Komorników robisz ostatnio
Fiu fiu ale zysk. Graty Mixter trzeba było kopalnie stawiac a nie zbierac nieokreslone ilosci surowca na astro?
Kto trzyma takie coś na planecie? szkoda że nie koło mnie bo taki mały bunkier to by się RMP załatwiło Gratulacje
Skubany farciarz To mój cel był oddawaj połowe zysku Wykosisz mi tu wszystko obok
No i masz swoje pb to może teraz top 1 solo lub acs?;) Obrońcy szybkiej odbudowy w kopalnie i astro
Rw za rw masz ostatnio chyba najlepszego farta z całego sojuszu oby tak dalej
Wynika z tego że wszyscy sobie wzajemnie robiliście aktywności u obrońcy Mallory chyba zacznę sępic o acsa skoro Ci wszystko wchodzi Gratulacje
Przynajmniej dasz co niektórym odpocząć i nazbierać surkę a może ktoś inny porobi rw podczas nieobecności Kolejne rw do kolekcji ciśnij dalej