Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 869.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
PPG [AVALON] & KPK [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. pipek [Nomad] ~ 1872.16%
Koloc - - Starcia U68
PostŁadna sojuszowa akcja, zróbcie jeszcze coś zanim podniosą progi
-
NoSkill [KOMORNIC] & KKS [KOMORNIC] vs. szczwany lisek [COMA] ~ 3840% CONTRA
Koloc - - Starcia U68
PostKontry nie są tu częste a szczwany lisek już chyba zapomniał, że może być celem Gratulacje
-
Zrobiliście szopkę z tego tematu a miała być tylko ankieta żeby ktoś miał rangę na forum i nic więcej Skoro ranga ma mieć 2018 w dacie to nie liczyłbym poprzednich lat tylko ten i nie chce mi się wymyślać kryteriów bo zaraz jest koniec możliwości zgłaszania kandydatów Dlatego trzy osoby będą u mnie w poście z największą ilością zdobytych pkt od początku roku: 1. Dagusia 2. rollo 3. Pazik
-
Prosimy o ankietę eko
Koloc - - DiD Nekkar
PostJak mawia klasyk róbta co chceta Tylko, żeby za jakiś czas nie ziściły się moje słowa: przyjdzie wam mnóstwo graczy z tych trzech uni i wszyscy w ankiecie wasze x1 pogrzebią na cmentarzu przeszłości w ogame
-
Wreszcie i mi wpadł tłusty górnik To moje PB jeśli chodzi o zysk solo, ledwo co zebrałem flotę żeby się przebić Specjalne podziękowania dla naszej nauczycielki Selene oraz dla Mallorego i Bigota za trzymanie kciuków pn4life.jpg Dnia 10-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Recykler 1 Mały transporter 120.000 Lekki myśliwiec 3.879 Ciężki myśliwiec 1.654 Krążownik 548 Pancernik 12.400 __________________________…