Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jak to jest, że kolejny raz Anderson zdjęty przez kogoś od nas a jak ja skanowałem wcześniej to nic nie stało dobrze że chociaż dziś odebrałem to co mu zostało z doku Graty Ancyś nie wracaj na u
Wielkie Gratulacje dla atakujących Obserwacja i jeszcze raz obserwacja...Nie ma ludzi nie do zezłomowania. Szkoda, że trafiło na naszego najaktywniejszego lotnika z największą flotą bo jakby nie patrzeć spory to cios obrazkowy. Mam nadzieję, że odbudowa będzie. Trzeba się tylko cieszyć, że jest się członkiem społeczności potrafiącej co nieco w tej grze i choć po niewłaściwej stronie to takie starcia ogląda się na forum z przyjemnością. Mili jak tak będziecie skutecznie grać z urlopu to możecie n…
Marcinek raz na jakiś czas kogoś ukąsi innym razem sam straci flotę ot raz na wozie a raz pod Mallory do kąta!! Możecie sobie podać rękę z Bigotem w tym roku
John dałbyś już spokój temu habeuszowi niech inni też sobie zrobią na nim ST bo to obrońca co jedynym jego zajęciem jest budowanie statków, puszczanie ich na ekspedycje i zostawianie na pastwę losu Gratulacje
Nie rozumiem narzekania na "wreszcie coś grubszego", na falandze co chwile widzę Twoje GS i ciągle ich przybywa, więc zyski wyciągają niezłe. Tutaj ładna banieczka na moonie a nie w bunkrze pewnie stąd to zadowolenie gratulacje
Filu w Twoich okolicach masz conajmniej 5 bunkrów z których można zrobić ST więc rusz tyłek zanim inni Ci zawiną cele. To chyba było w us więc nei wiem czemu czekałeś tak długo
Obrońca ma już zmieniony nick więc albo go wykończyłeś albo chce się przed Twoimi skanami ukryć tongue.png Co ST to bańka zysku...nie dziwi mnie to, że Ci się nie chce ruszyć na mniejsze
100 razy pisałem i wreszcie trafiłeś a Ingen po ostatnim też stał się celem w Twoim zasięgu Może przestanie stawiać te gsy skoro je zostawia na pastwę atakujących?