Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
@Ruda widzę info o zmianach w naliczaniu % za zniszczenie moona. Nie widzę informacji czy % za zniszczenie moona będzie się wliczał do jakiejkolwiek klasyfikacji indywidualnej. Nadal nie ma info o progach
Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić @Draconis bo jesli zasady pozostaną niezmienione i próg będzie 100% to nie mam szans nawet na walecznego łowcę grając przeciwko graczom choćby co mają 500k lm owszem musieliby oni zrobić więcej tych rw niż ja mając trochę większą flotę jednak z lmami jest to o wiele łatwiejsze. Nie chodzi mi o to żeby SnD przebiegało pod dyktando gracza Koloc i na jego życzenie było ustawione tak jak on chce...O nie ja i tak w klasyfikacji złomiarza czy aktywisty nie wygram b…
Jak tym razem próg będzie około 100 lub 200 % i do tego będzie możliwość zrobienia go tylko ze swojej floty to w ramach protestu nie wezmę udziału w SnD... Moim zdaniem próg nie musi być 500% ale też będę zadowolony z wysokiego progu bo im wyższy tym mniej debilnych rw z rozbijania siebie w ilości 10 x na dzień bez szukania celów bo o bunkry to co drugi US obecnie można znaleźć takie coś co się załapie w niskim progu. Wszystkich nie zadowolimy ale aktualnie 2k panc zrobi na luzie 500% z dtkow ta…
Nie no ja się poddaje jeden z nielicznych w moim zasięgu i znowu ktoś wyczail szybciej. Dobry zysk Pazik powiedz chociaż że to było na samym końcu 4g a nie blisko mnie
I to jest właśnie to co należy w tej grze robić. Mega eko flota do niezłych złomowań i jeszcze handel. Pazik pewnie niedługo podium się zbliży A co do marbola to chyba Misiu sie wkurzył, że mu go skroiliście. Gratulacje