Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
40k % to procent niczego sobie no i zrobione bez udziału Retsaba i Penera Trafiony Misiek cieszy wiele osób, ale akurat reus chyba nikomu niczym nie zawinił, także SZO
Pazik powiedz jeszcze, że Kaiser koło nas na początku 6 Ci tak dał zarobić? Zbudowałeś już sporo tych pancy, żaden ekonom się im nie oprze i zyski robisz konkretne, gratulacje
Finek ty mega pusherze, jeszcze śmiałeś chcieć się ze mną ścigać? ciekawe w czym chyba tylko w zniszczonych militarnych mam minimalne szanse o ile będziesz urlopował jak do tej pory
No i dołączyłeś do gangu ludzi z dwójką dzieci Gratulacje Bynajmniej nie kończ tylko graj ufsem a jak drugie będzie w nocy harcowało to coś poskanisz tak jak ja na początku tego roku
@Draconis wiem na co mnie stać i patrze realnie...na aktywiste mnie nie stać edit: więcej wiary w siebie przecież w związku ze zmianą reguł możesz niszczyć moony i dawać % sobie i drużynie @Toadie dziękuję za odpowiedź Edit: dla tych co nie chcą zwiększenia progu proponuję zerknąć do mst. Obi bardzo ładnie zarobił na kilku panach i zrobił 25 rw w parę godzin. Tak będzie wyglądała edycja jeśli próg zostanie na poziomie 100% i niczego tu nie umniejszam Obiemu, swoją drogą mógłbyś wziąć udział w ed…