Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 869.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pluszowy [MISIE] & Kilgor [MISIE] vs SilentlyWithoutAword [ANGELS] - 8454,78 %
Koloc - - Starcia U68
PostDobry teamwork. Gratulacje A Tukan chyba już nie pamięta jak się gra w Ogame ;/
-
Chyba sobie żartujesz. Przecież to Ty jesteś top 1 master przetopu z nieskończoną ilością zakupionej Anty co widać po statystykach ludzi w Twoich us i nie tylko Nie gratuluje @^Rece ktore lecza^ on nie musi nic wstawiać bo wszystko przetopione i przehandlowane. A złomy na zaprzyjaźnionych kontach to będą już po nowych przelicznikach
-
Andre [P N] & Hetevox [P N] & MisiuGD [P N] & Wisior [P N] & Koloc [P N] vs. bart_r [3 X] ~ 12823.51%
Koloc - - Starcia U68
PostBrawo Het obrońca nie zdołał postawić astro...może Tobie się uda
-
Selene [P N] & Wisior [P N] & Hetevox [P N] & Koloc [P N] vs. bart_r [3 X] ~ 16474.2%
Koloc - - Starcia U68
PostMiał być jakiś fajny farming dla mnie ale jak zwykle nic z tego nie wyszło wrzuciłem parę skanów do sojuszu no i zaciekawił mnie bart_r wyglądało na to, że go nie ma, Selenka miała najbliżej więc zrobiła tym razem ładną solówkę, dalsza część zabierania surowców obrońcy jest już w innym temacie Obrońcy odbudowy też mam zamiar robić astro 25 i nie chce nawet myśleć ile potrwa zbieranie Cytat od Selene: „Dziękuję Kolocowi za cel i sojusznikom za asystę ” pn4life.jpg Dnia 29-03-2019 23:37:23 następu…
-
Mallory to najlepszy współpracownik w tej grze jak ja nie mogę to on się wszystkim zaopiekuje Tym razem zaopiekował się moimi pancami, żeby nie rozbiły się na obrońcy . Dzięki temu taki ktoś jak ja może znów pojawić się w ST Pozdrowienia dla Popilio oraz całego sojuszu i znajomych. Cytat od Mallory: „"dzięki za zaproszenie Koloc. polecam się na przyszłość. pozdrawiam sojusz i znajomych" ” pn4life.jpg Dnia 25-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ____________________…
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Koloc - - Starcia U68
PostGratulacje wystawienia Yesa. Już nie raz gra widziała takie zachowania. Będzie wam to zapamiętane oby do końca ogame No i życzę żeby to było ostatnie ST na PN a wam oglądania naszych recków od środka.
-
Mallory [P N] & Wisior [P N] & Selene [P N] & PoZiomek [P N] & Andre [P N] vs. tyskie1 [MISIE] ~ 205635.22%
Koloc - - Starcia U68
PostBrawo brawo brawo chyba Andre zasłużyłeś na dużą paczkę dexu po minimalu nie wspomniałeś jednak, że nie tylko ty wypatrzyłeś atak Oby PN dalej kosił w ACS jak leci Tego nam życzę
-
Kazali wstawiać to wstawiam choć nie ma mnie w tym rw bo sen zwyciężył i dzień wcześniej nie zdjęliśmy tego w innym składzie ale obrońca widać chciał na nas poczekać Team work dalej działa niezawodnie od Łośka: " Pozdrawiam po raz drugi^^ " od MisiuGD: " rozbijanie się o bunkry - to co misie lubią najbardziej" pn4life.jpg Dnia 22-02-2019 23:49:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.600.001 Okręt wojenny …
-
Nie lliczylem swoich acs bo i tak bym tej nagrody nie wziął...Ale w klasyfikacji mam 3 wynik tylko nie należy mi się mi że względu na zasady...sam się pomyliłem i nie wskazałem Mallorego na czwartym miejscu Wilku jest dopiero 5 i tak dostanie tą nagrodę. No chyba że Mili wszystkich zaskoczy i zrzeknie się złomiarza Edit: jeszcze należałoby sprawdzić czy po odrzuceniu jednego re acs ktoś nie jest uprawniony do nagrody ale nie martw się ja już nic więcej od Ciebie nie chcę xD