Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 869.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca postanowił nie odbierać fsa żal byłoby nie skorzystać. Strach pomyśleć o zysku gdyby te dtki były pełne Specjalne podziękowania dla Mallorego. Pozdrawiam Sojuszników i znajomych. Wychodzi na to, że to moje PB solo musiałem dobudować 10k kr żeby się przebić pn4life.jpg Dnia 22-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Okręt wojenny 568 Mały transporter 498.329 Krążownik 17.832 Pancernik 24.859 Ciężki myśliwiec 1.89…
-
Kulisy rw są śmieszne ostrego dojechałem poźną nocą na sporą ilość surki, jak szedłem spać to nic nie zwiastowało jakiegoś odwetu A jak ponownie zajrzałem na konto to czas do dolotu tego co widzicie w rw poniżej był mniejszy niż mój powrót fsa Dobrze, że Fnk poza rywalizacją w statystykach wie jak posłać flotę na zatrzymaj Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych pn4life.jpg Dnia 19-07-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ostry [QSO] ______________________________________________…
-
Nieodebrany fs, po połowie drogi doleciało 500kk surki wiec zawróciłem ostatni dofarm i posłałem jeszcze 50k mt. Po rw obrońca stał się biały na szczęście zdążyłem usunąć trochę obrony i znów był żółty, życzę SZO - obrońca już na urlopie. Dnia 03-07-2019 09:51:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca pryszcz [AVALON] ___________________________________________…
-
TOP 8 ACS Wisior [P N] & Celestial General [AVALON] & ACL [NFH] & dorsz [AVALON] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 145107.8%
Koloc - - Starcia U68
PostNo i tak to jest jak Wisior organizuje akcje zawsze musi coś nie wyjść mimo to udało się niezły zysk wyciągnąć, a to co się natrudziliście to wasze i jesteś w top 10 A to już nie byle co...Gratulacje przed tym gongiem John czuł się pewnie teraz już nie może tego powiedzieć
-
STAR WARS EPISODE IV: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 31 933.12% - A new hope !
Koloc - - Starcia U68
PostFinek no weź tak dobijać biednego Malko...Chciało by się rzec z deszczu pod rynnę. John zapomniał ze 1 us to 40 min a nie 1h10 min
-
dorsz [AVALON] & Hamer [P N] & ACL [NFH] & Andre [P N] & Wisior [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 62909.22%
Koloc - - Starcia U68
PostDorsz to Ty miałeś zostać zezłomowany przez Johna a nie on przez Ciebie coś pomyliłeś Graty wam ładnie wykonana akcja