Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 869.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zabrales moje % do SnD...wyjdę z soja i wypowiem wam wojnę na Rmp co Ty na to?

• No i tu się pojawia mój uśmiech jak słyszę że nekkar i 68 razem się nie zmieszczą

• Brawo wreszcie mnie czymś zaskoczyliście

• Hm no to teraz współczuję Rudej wymyślenia teamu Grubemu bo jak widzę większość zgłoszonych nie będzie zachwycona jak trafi do jego drużyny

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Koloc - - DiD U68

ooooo ty chamie ja nawet nie wrzuciłem nigdzie 14

• Filu mając taką flotę jak ty można niszczami i lmami na przemian orać co drugą planetę koło siebie...kwestia odbudowy lm i spalonego deu także, żeby ktoś Ci zagroził na aktywiście próg powinien być nieco większy niż te 200 %

• Za bardzo aktywnego gracza na pz łapka w górę graj i zlomuj bo umiesz i nudno na uni bez rozbijania się xd

• Ja sam niszczyłem w zeszłym roku moony i to sporo tych najmniejszych należących do idlaków...żadna sztuka i nic trudnego tylko troche gs padało. Przy podniesieniu progu te najmniejsze księżyce nie będą się liczyły do % tylko do klasyfikacji niszczyciela moonów. I tak byłoby najlepiej. Pisze to ten, który korzystał z % za niszczenie rok temu

• @wakat proszę o informację czy da się zwiększyć próg procentowy. A najlepiej proszę o ankietę z 2-4 progami i niech gracze zdecydują jak chcą prowadzić rozgrywkę

• Zmuszanie Andre do lotu to moja specjalność Pozdrawiam wszystkich sojuszników i znajomych pn4life.jpg Dnia 06-10-2019 01:05:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Pancernik 22.016 _________________________________________ Agresor Andre [P N] ________________________________________________ Pancernik 550.883 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca jendro [AVALON] ________________________________…

• Wombat przecież takie rw zawsze są z floty agresora nikt nie zmieni Ci zasad w tej sprawie więc nie ma o czym dyskutować:)

• A jak chciałbyś to liczyć? Przecież program liczy całość zasad SnD też nikt nie zmieni przed rozgrywką...możemy jedynie negocjować próg

• Skoro ostatnio próg był 150% to może teraz zrobimy 300%? Pewnie nierealne ale próbować warto

• Koloc Paradox Nocy [P N] 37630 Flota: Lekkie Myśliwce: 0 Ciężkie myśliwce: 0 Krążowniki: 15000 Okręty Wojenne: 600 Bombowce: 0 Niszczyciele: 0 Gwiazdy Śmierci: 30 Pancerniki: 22000 Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej niż ostatnio no i próg procentowy proszę zrobić odpowiedni (większy niż poprzednio bo ludzie dobudowali satek).

• Zaległości Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych pn4life.jpg Dnia 26-09-2019 23:47:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca Muminek [DOM] ________________________________________________ Mały transporter 65 Duży transporter 55.360 Lekki myśliwiec 406 Ciężki myśliwiec 379 Statek kolonizacyjny 13 Sonda szpiegowska 2.150 Gwiazda Śmierci 2 _____________________…

Koloc - - DiD U68

Raport szpiegowski z x.x.x 25.09.2019 23:38:47 Od: dowódca floty Gracz Imperator Szansa na przechwycenie sond: 0 %Skan planety wykazał zaburzenia atmosfery, co sugeruje aktywność w ciągu ostatnich 29 minut. Surowce [list][*]0 [*]0 [*]0 [*]0 [/list]Floty - Gwiazda Śmierci1 Obrona Budynek - Fabryka robotów17 - Stacja księżycowa9

Koloc - - DiD U68

Pazik nie żartuj, że top 2 nie jest w stanie żadnego rekordu pobić? To znaczy, że zbyt równomiernie rozwijasz konto

Koloc - - DiD U68

Budynki stacji (moony sumarycznie) - Fabryka robotów: 138 Koloc [P N] - Stacja księżycowa: 166 Koloc [P N] - Falanga czujników: 145 Koloc [P N] - Teleporter: 47 Koloc [P N] Roboty sumarycznie na planetach i moonach - 285 Koloc [P N]

• Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych oraz Celestiala, który mógł dolecieć przede mną Obrończyni SZO pn4life.jpg Dnia 08-09-2019 12:26:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Koloc [P N] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Krążownik 16.998 Pancernik 23.000 _________________________________________ Obrońca radiomis ________________________________________________ Mały transporter 1.360 Duży transporter 1.221 Lekki myśliwiec 36.186 Okręt wojenny 1.08…

Koloc - - DiD U68

Wynik ekspedycji xxx 28.08.2019 18:04:32 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Bombowiec: 9 Sonda szpiegowska: 223 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.