Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
23-12-2018 20:29:58 - ManNiaK [Baratheon] - 201.12% Dnia 23-12-2018 20:29:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [BOSS] ________________________________________________ Niszczyciel 10.000 _________________________________________ Obrońca c3po [FAN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 5 Wyrzutnia rakiet 2.000 Lekkie działo laserowe 2.000 Ciężkie działo laserowe 500 Działo Gaussa 300 Działo jonowe 500 Wyrzutnia plazmy 150 Mała powłoka ochronna 1 Duż…
-
Życzenia Świąteczne
PostW tym roku wszyscy zaczynamy życzenia świąteczne od słów "Mam nadzieje że macie dystans do siebie ". Po nowym roku zbieramy informacje jak odbiorcy reagowali, napiszemy jakąś notkę czy ich dystans się zwiększył Szanuję za samą chęć pisania tylu życzeń, natomiast nie chce się tu zastanawiać czy rzucanie komuś hasłem "Niechaj ta gra będzie w Waszym wykonaniu nadal tak nudna jak obecnie" w perspektywie tego że samemu się ściąga urlop "na żądanie" jest na miejscu BOSS dziękuje za lekceważenie, przyd…
-
Cytat od priesten: „1) Handle sa handlami - różnice na przelicznikach, prawo rynku, może sie podobać lub nie, połowa ekowców na Uni próbojąca sie bawić handlami w tym nasze top łan tak działa, taniej kupi drożej sprzeda, jeżeli to uważacie to za pranie surowców to wiekszość handlarzy tak działa, z bólem serca w PN-ie jest może 1-2 takie osoby. Tak Leonidas oni piorą brudną Sure ” Czyli handel z 10 kontami które prowadzi nieudolnie jeden typ, w konsekwencji lądujący na banie, który sprzedaje pali…
-
Ehh Nie chce mi się Zwyczajnie mi się nie chce W każdym razie cieszy mnie fakt że jak ktoś bana nie ma to gra w 100% uczciwie. Potężna podpórka dla ARO Buźka mordeczki
-
Dalej nie kumasz o co mi chodzi. Jak Ty, bądź ktokolwiek inny z P N kupi paliwo (bo nie ukrywacie że kupujecie) po 1:1 (bądź inny równie korzystny przelicznik, a wiem z pra pra doświadczeń że takie dostajecie) z multikonta (bądź "kolegów" z jednego akademika z ATM) i potem wyśle do Yes Mena jako prezent/podarek/pomoc dla powodzian to jest to wciąż taki sam push jakby sam to kupował a wy to nazywacie czystą odbudową. Bo handlujecie. A handelj jest dopuszczalny. Tyle że to taki push drugiego stopn…
-
@Selene przecież Poziom pisał że to było 5% pushu ciap. Spróbuj wyjaśnić gdzie znika dex z kont ATMu Ja wiem że wy tylko handlujecie, przecież to dopuszczalne. Że to Wasze ziomki, a nie push konta. 10 kont na multi to musi być akademik bądź obóz uchodźców.
-
Taka ściema dalej. 10 kont ATM na banie Mówiłem że ani jeden, ani drugi nie odbudowali się w 100% czysto. I powtórzę jeszcze raz prana surka, to dalej surka z pushu. Nie wiem po co dorabiać do tego jakieś ideologie
-
Śmiesznie bo znam osoby które nie wydają dużo, raptem na handlarza a proceder trwa w najlepsze. Znam osoby co nie wydawały nic a system był nie do ruszenia ze względu na luki w zasadach. Zresztą, komu ja to tłumacze, może gdyby to był ktoś inny to bym wykład napisał, ale nie osobom które w sojuszach mają jeszcze większych znawców tematu niż ja
-
Cytat od priesten: „ale ja autentycznie zgłaszałem Yesa przed przyjeciem go do PN do administacji, nawet Filu Ci potwierdzi używająć argumentów ("pozioma nie ufa graczy z którymi gra") I wiesz co ? Niestety nie potwiedzili prawdy o której piszesz / me smutek ” To tak jakbyś zgłosił ARO do prześwietlenia. Jeden ban i to śmieszny jakiś jak miał 30kk pkt, miliardy lewych surowców, kryształowy gość ogólnie. GO/SGO/GA nie ma narzędzi żeby twardo komuś coś udowodnić (chyba że się na żywca błąd popełni…
-
Cytat od Ten Keyra: „Czy myślisz, że "push" na 150kk surowca przeszedłby bez echa w strukturach administracji? Czy przy tej skali i jednym (słownie: JEDNYM) beneficjencie aż tak trudno sprawdzić powiązania surowcowo-floowe? Może powiem za dużo, ale popatrz na przyrosty PNu przed złomem Yesa i po, a może zajdzie proces myślowy uchylający Ci rąbka tajemnicy. ” Myślę że skoro push na 250kkk surki (ARO) obija się bez echa to 150kkk to pryszcz A tak poważnie to wspomniałem o tym w swoim poście że zda…
-
Włoś poruszył temat Nie chciałem wkładać kija w mrowisko pierwszy. Bo kiedyś z tym ambitnie walczyłem. Pewnie sporo starych graczy pamięta pierwszego obrońcę prawilności. Jak udowadniałem kolejne pushe ARO, jak walczyłem z pushami Xów. Przy czym sam w międzyczasie kombinowałem jak mogłem, często hmm nieporadnie. Kiedyś, niemal na początku gry, też uważałem że na czyjąś grę wpływa GO/SGO, potem w końcu zrozumiałem że osoby które "korzystają" z takich rzeczy po prostu są lepsze/mają więcej szczęśc…