Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W sumie tak chwilę o tym pomyślałem. To trochę jak z jaraniem trawy. Nielegalne ? No nielegalne. Wszyscy jarają? No generalnie Ci co chcą nie mają najmniejszego problemu z tym. Co robi rząd ? NIC GF poszło krok dalej bo push jest nielegalny ale handlują wszyscy więc opodatkowali handel antymaterią. Sprawa załatwiona WSZYSCY macie możliwość handlować na skalę taką jak np ciap. WSZYSCY macie możliwość kupienia surowców w magazynach. Czy ktoś ma większe szanse ktoś ma mniejsze ? NIE, wszyscy są rów…
-
Społeczność OGame dyskutuje o zmianach. 15 osób? ilu Was tu jest ? Robicie jakąś resuscytacje krążeniowo skrzelową ściętego karpia z Bożego Narodzenia 2018 lub 2008. Tak czy siak za późno bo wszyscy mają w dupie. Znajdźcie jeden sposób na handel, handlarze znajdą ze 2 nowe na inne pozyskiwanie sury. Taka już ta gra śmieszna jest. Jednolity przelicznik zabije sens gry eko który i tak już sprowadza się do bycia karmą dla flociarzy i stukaniu punktów. Z handlarzy jest najwięcej anty zysków. Kto by …
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Leonidas - - Starcia U68
PostPodobno minus wysyła do piekła, plus ratuje głodnych mieszkańców Afryki. Stąd tyle plusów na tematach u największych filantropów na Uni Polecam kliknąć raz na sortowanie ST po lajkach, zobaczycie które pierwsze się pojawią te lubiane czy te nie lubiane
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
Leonidas - - Starcia U68
PostGłos rozsądku. Słuchajcie ciap ! Bo też osobiście uważam że z argumentami które przytoczyła akcja "nie mogła się udać". Chyba że ktoś jest napalony jak szczyrbaty na suchary, no to inna historia. Edit. Przypomniała mi się jedna akcja Jak byłem w DTB to szpieg z Angels wystawił tego skrypciarza andersona. "szpieg" poleciał z nim na ACS, był jeden gość co zdjął mu moona z którego leciał i kwestia było dograć flotę Generalnie wtedy nikt się nie kapł, BA, nawet ja się nie kapłem a potem byłem całkie…
-
Grałem w Rycerzach, byłem w koalicji, wiem że się kupuje dex po 2:1:1, Poziomka przy ostatniej dyskusji przyznał że się kupuje dex po 2:1:1 od dobrych ziomków i kolegów a Ty dalej że nie kupujecie I teraz ja to widzę tak: np gracz X z PN handluje z ATM, po 1:1, miele to u handlarza, wysyła Yes Manowi. Yes Man handluje ? Nie. Dostaje surkę od sojusznika ? Dostaje. Legalnie ? No owszem. I nikt z tym właściwie nie ma problemu, wszak sam tak robię i pewnie jakieś 3/4 kumatych graczy. A przynajmniej …
-
Leonidas - - Starcia U68
PostCytat od Calipso: „Wrecz przeciwnie: Mili, Wojtek, ARO najpierw zdjela ksiezyc Fennecowi, pozniej ustawili tam swoje lotki i stawiali księżyce i to wszystko bylo robione bardzo szybko. Zostala najpierw namierzona flota Fenneca, a pozniej podobnie po zawroceniu zostala namierzona. ” Drobne sprostowanie bo z tego co się orientuje to były jeszcze wyścigi kto tam się wbije pierwszy Yes czy Mili. Fenek zawrócił po czym to P N zaproponowało obronę. Złodziej okrada złodzieja. Bo w sumie czemu nie, co m…
-
Leonidas - - Starcia U68
PostEhh. Wojny to strategia. Ktoś kogoś wystawi, ktoś kogoś zezłomuje. Hiroszima, Pearl Harbor,Gestapo, SB, czy ostatnio topowy temat żydzi tak działali, faktycznie było to skuteczne natomiast etycznie i moralnie cóż , ale nie o to chyba w wojnach chodzi. Zdrowa rywalizacja już dawno znikła z OGame, zapomnijcie wszyscy o tym. Gracie w to na takich samych zasadach jak my, stosujecie te same środki co my. Ten był innowacyjny, zachęcamy do próby wykorzystania. P N nie zrobiło nic, podkreślam NIC, żeby …
-
Leonidas - - Starcia U68
PostWitam serdecznie, OGame to strategiczna gra wojenna. Ktoś traci, ktoś zyskuje. Część się coś tam domyśla, część jakieś domysły pewnie snuje i może lepiej to tak zostawić bo o takich RW jak te powinny krążyć legendy. W każdym razie, daną nam szansę wykorzystaliśmy. Teatr pt. "Yes Man w reckach 2 część II " reżyser: Mili, scenarzysta: wojtek, kostiumy: obserwator, kamerzysta: wilku, statyści: ManNiaK, ARO, FILU, rola główna: fennek. Dnia 17-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor M…
-
wojtekreal & ManNiaK [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Yes Man [P N] ~ 281149.87% Top 4 Uni68 & Top 6 OGame.pl
Leonidas - - Starcia U68
PostWitam serdecznie, OGame to strategiczna gra wojenna. Ktoś traci, ktoś zyskuje. Część się coś tam domyśla, część jakieś domysły pewnie snuje i może lepiej to tak zostawić bo o takich RW jak te powinny krążyć legendy. W każdym razie, daną nam szansę wykorzystaliśmy. Teatr pt. "Yes Man w reckach 2 część I" reżyser: Mili, scenarzysta: wojtek, kostiumy: obserwator, kamerzysta: wilku, statyści: ManNiaK, ARO, FILU, rola główna: fennek. Dnia 17-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wil…
-
FILU [MISIE] & Pazik [MISIE] & Warka [COMA] & szajka [KOMORNIC] vs. MakeOgameGreatAgain [MASTER] ~ 3920.76%
Leonidas - - Starcia U68
PostNo i się cieszę że wszystko wraca do normy, chwilę było dziwnie
-
FILU [MISIE] & Pazik [MISIE] & Warka [COMA] & szajka [KOMORNIC] vs. MakeOgameGreatAgain [MASTER] ~ 3920.76%
Leonidas - - Starcia U68
PostProponuje wydać jakieś oświadczenie dlaczego pomimo braku S&D latacie z Komornikami. Mi by było wstyd robić takie ST w takim składzie A z reguły wstydu nie mam No ale graty
-
Poprzednie RW było żartem samym w sobie natomiast efekt przełamania podziałał bo po chwili weszło kolejne, ciut fajniejsze Boje się tylko że zaorałem czyjąś gsówkę i będą krzyki i płacze zaraz Dnia 24-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [BOSS] ________________________________________________ Pancernik 250.000 _________________________________________ Obrońca loboo1 [{BORG}] ________________________________________________ Duży transporter 45.122 Statek kolonizacyjny 3…
-
Sąsiad w końcu narobił sprzętu na tyle żeby szło naciągnąć a żeby nie wyjść na minus, poleciałem na przełamanie Poza tym nie ważny jest zysk, ważny jest % Nieoficjalne Top 2 najmniejszych ST na Uni Dnia 24-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 720.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca walker122 ________________________________________________ Mały transporter 800 Duży…