Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja również dziękuję za locik fajnie było, trzeba to kontynuować, choć ciepło coraz cieplej ...
-
AVE Winter !!!!!! 07671bd77b3130cbb517a3b03cbcda5d.gif pozdrowienia dla: rudeła i Amstela oraz dla: Agi, Stysi i BrzozA, Starrk, Mohera, kefi666, Felippe, MrPix, Malack, Yossarian, vaniTe, markus, Methoda, , Miensa, Gandalf, Imo Dnia 11-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ciamajdek [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 203.799 _________________________________________ Obrońca KajmanZ900 [NFH] _____________________________________________…
-
nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu odnośnie przygarnięcia Starka ... co prawda nie w całości ... gratulacje
-
dzięki za locik i rozruszanie zardzewialych statków
-
akcja prosta ... idlak napisał do winter o pomoc ... najbliżej był malack, ale nie zdażył się podstawić, to se wymyślił, że skontruje , ale że liczyć nie umie, to poprosił nie wiem kogo o pomoc ... i ot cała historia ... graty księżna - znów miesiąc spokoju
-
AVE WINTER 07671bd77b3130cbb517a3b03cbcda5d.gif pozdrowienia dla: rudeła oraz dla: BrzozA, Ala ad-Din Starrk, Sideswipe, kefi666, Felippe, MrPix, Malack, Yossarian, vaniTe, markus, Methoda, Amstela, Miensa, Calina, Gandalf Dnia 15-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ciamajdek [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca plsquad123 [Nowe IMP] _______________________________________________…
-
a markus sie opieprza, latać mu się nie chce ... to go wyręczają, w końcu z czegos trzeba zyć !! graty
-
Oooo .... !! nowy duecik powstaje ... w duetach taniej jak to w reklamie ... grcioszki
-
Gratulacje, najważniejsze, że było dużo śmiechu, wszak śmiech do zdrowie nawet w mroźne popołudnia ...