Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki złomu i wyczucia Kolejny ST na wsze konto powodzenia i czekam na więcej Szo dla sond Ramka , a no i dla obrońcy.
-
Siemka Tym razem lot od tak wyskanowane bez aktywek, lot spokojny dzięki Zła za brakujące recki Pozdrowienia dla GHOST, Złej, MasterYody, Ramka i Batona, a no i jeszcze dla Edola za molestowanie moich moonów o 4 rano . Obrońcy SZO. ST nr. 5 Dnia 08-06-2017 19:12:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam ________________________________________________ Lekki myśliwiec 187.476 Okręt wojenny 2.310 Pancernik 9.770 Krążownik 23.844 Sonda szpiegowska 1 ___________________________________…
-
Dyskusje na temat mini S&D
Adam525 - - DiD Quaoar
PostJa już miałem leciec ale poczytuje sobie I mi 200% też pasuje
-
Nasze Mini S&D
Adam525 - - DiD Quaoar
Post- Adam - brak -Dla drużyny - Dokładna ilość jednostek bojowych 221317 Flota: Lekkie Myśliwce: 185.126 Ciężkie myśliwce: 31 Krążowniki: 23.844 Okręty Wojenne: 2.350 Bombowce: 1 Niszczyciele: 55 Gwiazdy Śmierci: 77 Pancerniki: 9.833
-
Gratki, dzięki za pozdrowionka przetapiaj na swoje
-
Cytat od Toadie: „Ja nie robię tego z przyjemnością czy ze złośliwości. Stosuję się do zasad a one mówią jasno, atak na członka drużyny = usunięcie do końca edycji. S&D jest dla was, ale atakując kogoś z drużyny musicie wiedzieć czym ryzykujecie. Zla Kobieta zdawała sobie z tego sprawę, zapytała, ale nie poczekała na odpowiedź. Nie ma żadnej możliwości stosowania taryfy ulgowej, a precedensów nie będzie, bo potem kolejne osoby mogą chcieć się na to powoływać po tym jak zaatakują kogoś z drużyny.…
-
Siemka znowu udało mi się coś upolować i nawet soczyście:PP Wracając z poprzedniego st wysłałem kilka szpiegów na moony z minutkami a tu proszę takie coś ! Z godzinkę temu odkurzyłem pance ze Złą na st to teraz czas na krążki i ekowca . Dofarm siadł ale nie pomieściłem wszystkiego Ale reszta surki wpadła też do odpowiedniej osoby Dofarm: ogotcha.universeview.be/en/rep…e9-598f-a75e-7d0edc977bb1 Pozdrowionka dla Złej, Obiego, Takbyło, Nikersa, buddy oraz sojku! St nr.4 Dnia 04-06-2017 20:42:31 nas…
-
Jeszcze raz dzięki za zaproszenie i za konto fajnie tak odkurzyć tą flotkę bo szkoda żeby się marnowała a jednak trochę na urlopie była Obrońcy szo bo chyba trochę mu się zagapiło
-
Gratki widzę, że nie odpoczywasz po wczorajszym locie To co jedna fabryczka i krk Przetapiaj na swoje i do następnego! Obrońcą szo