Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzieki chłopaki za wczorajszą zabawe Było naprawdę fajnie ale obiecuję wam, że już nic wam nie będę klikać przechodzę na emeryturę Fajne zakończenie urlopu mi się trafiło No a teraz czas przetopu Obrońcom Szo.
-
Cytat od olszyn4: „Adasiu mój drogi, piszemy SithOM, nie "ą" Się czepiłem Obi graty, w samozachwyt nie popadnij Obrońcom bunkrownikom SzO. ” Oj Szyna czepiasz się. Zdarzało się pisać Shit'om Bez urazy
-
Gratulacje Obi znowu Sithą dałeś popalić Jak tak dalej pójdzie to sam ze sobą będziesz grać Obrońcom Szo. A Ty Prepcio zacznij odbierać fs
-
Zostawił byś coś innym samolubie Gratki Obrońcom
-
Podział i Raporty
Adam525 - - DiD Quaoar
PostDzięki wszystkim za zabawę bo była przednia Walka do samego końca i uczciwa rywalizacja bez pusherów (bounty )tak jak na innym SD tworzonym przez kogoś tam
-
Gratki Olszynek ćwiczysz ostro nawet na moich celach Obrońcy Szo Cytat od Asterix.: „graty Piotr:) szczęście ci dopisuje tylko po co te B-S w starciu adam bez urazy ” B-S w starciu bo Olszyn oprócz rekinów powiedział żebym ss wrzucił . Chyba że jesteś zazdrosny i się z tęskniłeś za moją flotką Oczywiście bez urazy każdemu się zdarza
-
Gratki Spawciu widzę, że na nowym uni się nie nudzisz Jakby ono też Co się odwidzialo to wracaj do nas na quaoar Co do obrońców to Wy lecicie na atakuj i to wasza sprawa kto pilnuje akty itd więc teksty z podstawianiem szczura są bez sensu bo nawet jeśli jakimś cudem tak było (chociaż i tak w to nie wierzę) to tylko twoja wina że wtopiłeś. Zawsze warto jest weryfikować lot a nie wtopić, a potem wypierać się kolegą
-
Kolejny stejk nic ciekawego kolega zapomniał wysłać fs Szczególne podziękowania dla @ZlaKobieta za info Pozdrowienia dla Obiego, sojku, gg i buddy. St nr 11 Dnia 11-07-2017 00:55:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.065 Pancernik 9.829 _________________________________________ Obrońca RaucherJSB [J4F] ________________________________________________ Mały transporter 6.403 Lekki myśliwiec 4.065 Ciężki myśliw…
-
Siemka złom nic specjalnego ale zawsze na + Obrońca strasznie wygadany i pyskaty Nasłuchałem się pogróżek przy skanach ale jak widać było warto. Pozdrowionka dla ekipy z gg, sojku i buddy St nr. 10 Dnia 10-07-2017 18:53:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Pancernik 9.910 _________________________________________ Obrońca Lowca 76 [SG1] ________________________________________________ Mały transporter 599 Duży transporter 9…
-
Gratki Asia widać jeszcze nie odpuszczasz Dla pokonanych Szo
-
Graty Ramcio nie próżnowałeś widzę Przetapiaj i leć do przodu.