Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 681-700 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Solar Sun & obibok [WarriorS] & ramadek4 [WarriorS] & sorro [MNS] & koval [WarriorS] vs. Immortal [BP corp] 419178.78%
Adam525 - - Starcia Wasat
PostGratulację chłopaki piękny Stejk nie ma co ! Zysku niby nie ma ale za to jaka satysfakcja Martwiłem się czy wstanę o tej 8 ale tak jak @Zla Kobieta wspomniała gg szalało od świtu Jeszcze raz graty pięknej akcji i oby więcej takich stejków.
-
Witam w kolejnym stejku. Ten stejk ma swoją historię i nawet ciekawą. Wypatrzyłem część floty Nosfe na falandzę i podstawiłem pod nią. Obrońca zadeklarował bronić się do końca wszystkim i tak jak powiedział tak też zrobił. Więc gratuluje mu tego że ma jaja się bronić do końca i honoru że nie uciekał, nie zbierał złomu z moich 900 pancy. (pancy tak mało bo reszta w ruchu ;P) Pozdro dla Batona nocnego towarzysza, Bs, gg Buddy no i oczywiście dla Nosfe Dnia 23-08-2017 00:51:49 następujące floty spo…
-
Gratki Obi trochę zwolniłeś ale to chyba dobrze każdy ma prawo odpocząć Zysk i tak ładny zawsze na coś tam będzie. Obrońcom Szo.
-
Gratki Ramek widać że nie zwalniasz tempa Przetapiaj sobie na latajki i leć po topkę. Gratki, Obrońcom Szo.
-
Flota wyskanowana na aktywce wylukałem sobie inne planetki wszędzie cisza lot i bum Pozdrowienia dla Sojku, GG, Buddy. Obrońcy SZO! Dnia 18-08-2017 19:14:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Krążownik 41.168 _________________________________________ Obrońca Szalona [DZT] ________________________________________________ Mały transporter 1.154 Duży transporter 810 Krążownik 4.794 Recykler 3.867 Sonda szpiegowska 200 Niszczyc…
-
Freeman [KwP] vs. nebulous 401% , Freeman [KwP] vs. Duke Axer [LOW]644% , Freeman [KwP] vs. Lord Retry [LOW] 1543% , Freeman [KwP] vs. snufferek [UWiS] 325% , Freeman [KwP] vs. Aban [LOW] 1248% , Freeman [KwP] vs. wiktor26 [Ojtam] 4733%
Adam525 - - Starcia Izar
PostGratki ładnie latasz Przetapiaj sobie na zabaweczki a za ten czas w padnij polatać do nas na Quaoar Obrońcom Szo
-
Siemka plany na tego pana już trochę trwały postawiłem się w układzie na 6 gali u niego kolega oczywiście dostawił 800kk obrony. Nie powiem trochę mnie to zniechęciło jednak zobaczyłem na fali jak jego flotka wraca dziś o 13:04. Postanowiłem poczekać i zobaczyć co tam w trampkach siedzi bo bez nich też wychodziłem na + ale jakieś 10kk więc nie byłoby sensu w ogóle się fatygować. Jednak okazało się, że w trampkach siedzi paliwa, którego tak mi brakuje po ostatnich przetopach no więc ruszyłem i si…
-
Gratki Ramek ładnie latasz tylko nie zwalniaj i twoje Zezłomowanym
-
Graty Obi widać, że dalej nie zwalniasz przetapiaj sobie i buduj przewagę w topce Chłopaki Szo.
-
Siemka stejk dość ciekawy bo lot na aktach podczas zsyłki. Parę minut przed dolotem pancy moon się zapalił ale sonda zgrana i opóźnione jeszcze parę minut i bum Pozdrowionka dla Obiego mojej wróżki który przepowiedział mi trafienie Dla Ghosta za towarzystwo podczas lotu, Ramka on już wie za co , Olszynka bo tym razem mnie nie uprzedził Soju, Buddy i GG. Wraith złodziejaszku nie tym razem sorrki Obrońcy Szo bo ładnie pogratulował Dnia 12-08-2017 10:04:32 następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
Akurat dziś dex odkupiłem od obrońcy Generał Szo.
-
Siemka kolejny stejk flota stała lot bum Niestety jakiś ciul podprowadził mi złom także złodzieju do zobaczenia Na szczęście dofarmy moje Pozdrowionka dla Buddy, B-S i GG. Dnia 10-08-2017 15:47:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca emago [ARG] ________________________________________________ Mały transporter 16 Duży transporter 7.800 Lekki myśliwiec 393 Ciężk…
-
Siemka kolejny Stejki nic ciekawego po prostu bFS Pozdrowionka dla B-S, Buddy Ghosta, Spawcia i Obiboka który uciekł z surą na urlop Obrońcy Szo ! St nr 12 Dnia 09-08-2017 23:29:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [B-S] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.074 Pancernik 15.012 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca beti1 [Jedi] ________________________________________________ Mały transporter 7.215 Duży transporter 7.…